29 / 04 / 2024

Emlak Konut eylül ayı satışı

Emlak Konut eylül ayı satışı

Emlak Konut'un eylül ayı bağımsız bölüm satışları 1087 adet olurken, ilk 9 aylık satışlar 8 bin 106'ya ulaştı. Eylülde 139 milyon lira ile Başakşehir Evleri 2. Etap projesi en çok satışı yaptı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Osmaniye'deki kalıcı konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde konutları yıkılan veya zarar gören depremzedeler için Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yapımı süren 152 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri fiyat listesi Eylül 2022! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarköy Evleri projesi İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Emlak Konut Çınarköy fiyat listesi Eylül 2022! 

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Kartal ihalesinin 2. oturumu 1 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturum tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül  parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Emlak Konut GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy'ün 3. Etap ihalesi 16 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 16 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO Florya Evleri projesinin ihalesi 10 Eylül'de!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Göl Panorama Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Göl Panorama) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Emlak Konut eylül ayı satışı Haberi

Emlak Konut eylül ayı satışı

Emlak Konut'un eylül ayı bağımsız bölüm satışları 1087 adet olurken, ilk 9 aylık satışlar 8 bin 106'ya ulaştı. Emlak Konut tarafından geliştirilen projelerde, 1 0cak-30 Eylül tarihleri itibariyle, toplamda KDV hariç, ön satışlar dahil, 4 milyar 767 milyon lira değerinde, 8 bin 106 adet bağımsız bölümün satışı gerçekleştirildi. 


Emlak Konut'tan yapılan açıklamaya göre, satılan bağımsız bölümlerin KDV hariç peşin satış değeri ise toplam 642 milyon 716 bin lira oldu. Emlak Konut'un yaptığı bildirimde, "15 Aralık 2014 tarihli açıklamamızda şirketimiz 2015 yılı hedefleri doğrultusunda, 3. çeyrek sonu itibarı ile toplamda 4.29 milyar TL değerinde 7 bin 717 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleşeceği tahmin edilmiştir. Bu sonuçlar itibarı ile şirketimiz, 2015 yılı 3. çeyrek sonu için hedeflenen rakamın üzerinde satış gerçekleştirmiştir" denildi. 


'Başakşehir'...