05 / 05 / 2024

emlak konut raporları

emlak konut raporları

Emlak Konut GYO'nun aylık satış adetlerini açıkladığı raporlarda Mart ayı verileri doğrultusunda satış adedi ve satış cirosu birincisi olan EgeYapı Group, 213 bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti.

Konut sektörü ekonomide lokomotif olmayı sürdürecek!

Emlak Konut GYO'nunn yayınladığı 'Gayrimenkul ve Konut Sektörüne Bakış' raporuna göre; Türk inşaat ve konut sektörü, ekonomik büyümeyi tetikleyen lokomotif sektörlerden biri olmaya devam edecek.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçirdiği projelerin değerleme raporlarını yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o dev projeler ve değerleri...

Emlak Konut İstanbul'daki 3 gayrimenkulün kira değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir, Ümraniye ve Başakşehir ilçelerinde yer alan gayrimenkullerin kira değerleme raporlarını yayınladı.

Emlak Konut Hoşdere gayrimenkulünün revize değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 8 adet Parsel"in revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Çayyolu ve İstinye arsa değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Çayyolu'nda ve İstanbul İstinye'de yer alan arsalara ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Emlak Konut GYO, Tekirdağ Kapaklı değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan parseller için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Emlak Konut Etimesgut ve Yenimahalle arsa değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara'nın Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerindeki parseller için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporları...

Emlak Konut İmrahor ve Kazlıçeşme arsa değerleme raporları!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Fatih İmrahor ve Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alan parsellere ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Emlak Konut Kayabaşı'ndaki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde Yer Alan 4 ve 3 adet Adet Parseller için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporları"nı yayınladı.

Emlak Konut Hoşdere ve Bahçelievler değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde Yer Alan 10 Adet Parsel ve İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi'nde Yer Alan 1 Adet Parsele ilişkin değerleme raporlarını yayınladı.

Emlak Konut Ataşehir 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir 1 Adet Bağımsız Bölüm ve İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 4.Bölge (Varyap Meridian) Değerleme raporları hakkında açıklamada bulundu.

Emlak Konut İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Karşıyaka ve Eskişehir Odunpazarı Değerleme Raporları Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.

Emlak Konut İzmir ve Bursa değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Urla Bademler 1 adet Parsel ve Bursa Osmangazi Demirtaş 4 adet Parsel Gayrimenkul Değerleme Raporları yayınladı.

emlak konut raporları Haberi

emlak konut raporları


Egeyapı Group, Emlak Konut GYO projeleri arasında mart ayında en çok bağımsız bölüm satışı gerçekleştiren marka oldu. 


Emlak Konut GYO'nun aylık satış adetlerini açıkladığı raporlarda Mart ayı verileri doğrultusunda satış adedi ve satış cirosu birincisi olan EgeYapı Group, 213 bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti. EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut veTOKİ güvencesiyle Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir'de bulunan 3 bin 266 adetten yüzde 80'inin satışı tamamlandı, 2.000den fazla konutun teslimi de yapıldı. 


Akşam...