09 / 05 / 2024

Emlak Konuttan Çamlıca Camii projesine bağış

Emlak Konuttan Çamlıca Camii projesine bağış

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla halen Çamlıca'da inşaatı devam etmekte olan projeye bağış yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca 1. Etap 2. Kısım'ın yer teslimini yüklenici firmaya gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Emlak Konut GYO'dan Çamlıca'ya 1.230 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için ÇED süreci başladı. Projede 1.230 konut ve 40 adet ticari alan yer alacak. İşte detaylar...

Emlak Konut'tan Çamlıca Camii'ne 18 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca Camii'ni yapan İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 18 milyon TL bağış yaptı...

Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar!

Toplam 1038 konuttan meydana gelen Exen İstanbul projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Exen İstanbul Çamlıca fiyatlar 850 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Emlak Konut Çamlıca Camii projesine bağış yaptı!

Emlak Konut GYO, Çamlıca'da inşaatı devam eden cami ve müzeye 12 milyon lira bağış yaptı. Şirketten, Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan Çamlıca Camii projesine 12 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla halen Çamlıca'da inşaatı devam etmekte olan projeye bağış yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Çamlıca'da Mesa projesinde teslimler başlıyor!

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1. Caddesi, Tem Plaza'da kuruldu.

Emlak Konuttan Çamlıca Camii projesine bağış Haberi

Emlak Konuttan Çamlıca Camii projesine bağış


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimiz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla halen Çamlıca'da inşaatı devam etmekte olan; cami,Türk İslam Eserleri müzesi, sanat galerisi, kütüphane, el sanatları atölyesi ve konferans salonu inşaatını yapmakta olan  "İstanbul Camii ve Eğitim-Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği" ne Şirketimiz tarafından 12.000.000 TL bağış...