30 / 04 / 2024

Emlak kralı Mohamed Hadid

Emlak kralı Mohamed Hadid

Son dönemin en popüler süpermodelleri Gigi ve Bella Hadid’in 67 yaşındaki emlak kralı babaları Mohamed Hadid’in muhteşem evi görenleri büyülüyor.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

Kral Grup Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kral Grup Emlak Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Muhammed Türkmen tarafından kuruldu.

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Albasha ve Mohamed Khaled Megahed Shedıd ortaklığında kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Emlak sektörü 2 sene daha kral olacak!

Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, dövizlerde meydana gelen artışın, gayrimenkul sektörünü daha sonra etkileyeceğini söyleyerek gayrimenkul sektörünün iki sene daha kral olacağını dile getirdi. 

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Mutazin Emlak İnşaat Proje Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutazin Emlak İnşaat Proje Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed E. Nasef tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid Haberi

Emlak kralı Mohamed Hadid

Son dönemin en popüler süpermodelleri Gigi ve Bella Hadid’in 67 yaşındaki emlak kralı babaları Mohamed Hadid’in muhteşem evi görenleri büyülüyor. Emlak kralı, 4500 metrekarelik Le Belvedere malikanesinde 30 yaşındaki karısı Shiva Safai ile birlikte yaşıyor.


Malikane içinde 60 kişilik bir sinema salonu, 5 bin şişelik bir şarap mahzeni, Türk hamamı, spor salonu, müzik odası gibi pek çok özel alan bulunuyor.


Eski eşi Yolanda’dan olma kızları Gigi ve Bella’nın babası olan Mohamad Hadid’in görkemli malikanesi evden ziyade bir müze gibi. Fransız şatolarından ilham alan inşası ve dekorasyonu için 1000 kişinin çalıştığı malikanenin kendine özel web sitesi bile var.


Ritz-Carlton otellerini tasarlayan Mohamad Hadid, lüksün ne demek olduğunu iyi biliyor. Baba Hadid, kızı Gigi için eski eşiyle birlikte Arap Geceleri temasında bir mezuniyet partisi...