17 / 05 / 2024

emlak mobil uygulaması

emlak mobil uygulaması

indir.com Mobil Uygulama Yarışması’na emlak ve konut uygulamalı mobil uygulamaları olanlar yoğun ilgi gösteriyor.

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

TEB’ten tüm müşterilerine sevindirecek bir haber geldi. Düzenlediği kampanyayla CEPTETEB mobil uygulamasını kullanan müşterilerinin 2 bin TL kazanacağını paylaşan TEB, kampanyaya yönelik detayları ve katılım koşullarını paylaştı.

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

BİM Mobil Uygulaması, Oppo Reno 7'yi Satışa Çıkardı!

BİM, teknoloji tutkunlarının ilgisini çeken Oppo Reno 7'nin satışını başlattı. Peki, Oppo Reno 7 fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

BİM Mobil Uygulaması Üzerinden iPad 10'uncu Nesil Satışta: Fiyatı 11.299 TL

BİM, mobil uygulaması aracılığıyla iPad'in 10. neslini satışa sunuyor. Yeni iPad modeli, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haber!

Xiaomi Redmi Note 12 Pro şimdi uygun fiyata BİM'de! 16 Mayıs 2023 fiyat listesiyle şok etti!

BİM, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği bir haberle gündemde yer alıyor. Perakende devi, mobil uygulaması aracılığıyla popüler Xiaomi Redmi Note 12 Pro modelini satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

İş bankası faizsiz 20 bin TL verecek!

İş Bankası, İşCep mobil uygulaması üzerinden müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanmış müşteriler, 20.000 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanabilecekler.

Ramazan'da Yemek Sepetinden vereceğiniz alışverişin 200 TL'si Akbank'tan! Bu fırsat kaçmaz!

Akbank, yeni müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbank hesabı açanlar, "1014YEMEK200" davet kodunu kullanarak Yemek sepeti restoranlarından 200 TL değerinde indirim kazanıyorlar.

Binanızın risk durumunu ücretsiz öğrenebilirsiniz! Bu uygulama özel olarak geliştirildi! Hemen bakın!

Deprem felaketi sonrası herkes evinin risk durumunu merak ediyor. Olası İstanbul depremine karşı harekete geçmek amacıyla geliştirilen "Depreme Yenilme Mobil Uygulaması” ile insanlar binalarının risk durumunu ücretsiz öğrenebiliyor.

İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Olası İstanbul depremine karşı oturdukları binanın durumunu öğrenmek isteyenler; İBB tarafından yaklaşık 8 ay önce hayata geçirilen Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na yöneldi. İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

BİM'den iPhone müjdesi! iPhone 13 Pro Max'ten sonra iPhone 14 Pro Max geldi! 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük zincir pazaryerlerinden biri olan BİM'den güzel haber. Bim, mobil uygulaması üzerinden iPhone 14 Pro Max'i satışa çıkardı, bu kampanyayı kaçırmayın! BİM'de iPhone 14 Pro Max fiyatı ne kadar? 17 Mart 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız… 

emlak mobil uygulaması Haberi

emlak mobil uygulaması

Emlak sektörü ve konut projeleriyle ilgili mobil uygulama geliştirenlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya başvurular devam ediyor.

Yarışmaya katılmak için, uygulamanızı uygulama marketine (Google Play, Apple AppStore ve Windows Phone Store) yükledikten sonra  http://www.indir.com/yarisma bölümündeki formu doldurmanız yeterli. Her katılımcı istediği kadar uygulama ile katılabilecek, ancak finale sadece en yüksek oyu alan uygulama kalacak.


Mobil uygulama pazarı her geçen gün büyümeye devam ederken, uygulama geliştiriciler de sattıkları uygulamalardan ciddi gelirler elde ediyor. Örneğin Apple iOS uygulama geliştiricilere 2014 yılında toplam 10 milyar dolar dağıtmış ve oluşturduğu ekonomi 627 bin kişilik istihdam doğmasına neden olmuş. 


Tüm göstergeler önümüzdeki dönemde uygulamaların çok daha çeşitlenerek artacağını gösteriyor. Akıllı telefon ve tabletlerin yaygınlaşması, masaüstü işletim sistemleri için de uygulamalar geliştirilmesi, akıllı ev, akıllı araba ve akıllı şehir...