01 / 05 / 2024

Emlak Müdürü Mehmet Sezer kimdir

Emlak Müdürü Mehmet Sezer kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürü Mehmet Sezer, 5 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Emlak Müdürü olarak görev yapmaktadır. Sezer, 2003'ten beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Encümen Müdürlüğü, İhale İşleri Müdürlüğü yapıyordu.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

Gayrimenkul sahiplerinin tamamını ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Emlak vergileri, yılda iki eşit taksitle ödenebiliyor. İlk taksit ödemeleri mart, nisan ve mayısta, ikincisi ise kasımda tahsil ediliyor. Peki, Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Didim Milli Emlak Müdürü tutuklandı!

Hazineye ait kıymetli araziler üzerinde usulsüz işlem yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D. tutuklandı...

Yolsuzluktan aranan milli emlak müdürü yakalandı!

Aydın'daki 'imar yolsuzluğu' soruşturması kapsamında aranan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D, İzmir Adnan Menderes Havalimanında yakalandı.

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli evlendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli, Tuğba Türkmenoğlu ile geçtiğimiz hafta sonu evlendi...

Deniz Aksu Emlak Bank'ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Emlak Müdürü Mehmet Sezer kimdir Haberi

Emlak Müdürü Mehmet Sezer kimdir

Mehmet Sezer kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürü Mehmet Sezer, 1973 yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde doğdu. 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayarak Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde 5 yıl Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra kısa bir süre Özel Sektörde Yönetici olarak çalıştı.


2003 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Encümen Müdürlüğü, İhale İşleri Müdürlüğü, Emlak Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısı Danışmanlığı görevinde bulundu.


Mehmet Sezer, 05.05.2011 tarihinden itibaren Emlak Müdürü olarak görevine devam etmektedir. İşletme Fakültesi Mezunu olan Mehmet Sezer evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.



Mehmet Sezer iletişim bilgileri!


Emlak Müdürlüğü


Adres: Binbirdirek Mh. Piyer Loti Cd. No:4 Fatih - İstanbul

Telefon: 0212 455 33 88

Faks: 0212 449 51 33

E-mail:...