03 / 05 / 2024

emlak ödülleri

emlak ödülleri

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması emlak sektörüne katkı sağlamaya devam ediyor...

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

37. DYO Sanat Ödülleri için başvurular başladı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı. Türk özel sektörünün sanata destek verdiği örnek projelerden biri olma özelliğini taşıyan yarışmada son başvuru tarihi ; 17 Eylül 2017.

Çin'de yeni emlak düzenlemesine protesto!

Çin'de yeni emlak düzenlemesi protesto edildi. Göstericiler, kent merkezindeki Nancing yolunda dairelere çevrilen ticari ofislerin yerleşim alanı olarak yeniden düzenlenmesini öngören düzenlemeye karşı sloganlar atarak yürüyüş gerçekleştirdi.

Royal Group, iki projesiyle dünya arenasında yarışıyor!

Her projesinin merkezine ‘insan mutluluğunu’ koyan ve ‘önce insan’ diyerek yola çıkan Türkiye’nin lider inşaat markalarından Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da Türkiye’yi temsil edecek.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri verildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği AVM Yatırımları Konferansı'nda, "Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

emlak ödülleri Haberi

emlak ödülleri

Ekonomist, Capital ve Maison Française Dergileri ile hurriyetemlak.com sitesi tarafından, ankastre mutfak ürünlerinin önde gelen şirketlerinden Silverline’ın katkılarıyla 2011 yılında ilki düzenlenen Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması’ 2012 yılında da emlak sektörüne katkı sağlamaya devam ediyor. Bu sene ikinci kez düzenlenecek olan ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ araştırmasında “büyük emlak yatırımları” ile emlak sektöründe 12 farklı kategoride öne çıkan başarılı emlak yatırımları belirlenecek. Araştırmaya firmaların kendilerinin aday olabileceği gibi, bireyler de başarılı bir yatırım olarak gördükleri projeleri aday gösterebilecek. Yarışma için son başvuru tarihi 31 Ekim’e kadar uzatıldı.Yarışmaya aday olmak veya aday göstermek için 31 Ekim tarihine kadar www.emlak.yatirimlari.com sitesine girmek yeterli olacak. Kategoriler arasında başarılı olan firmalar, Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı büyük ödülü ve daha pek çok ödül sahibi...