19 / 07 / 2024

Emlak Pazarlama şirketi

Emlak Pazarlama şirketi

TOKİ'nin Emlak Pazarlama Şirketi tarafından Paris'teki hallerden esinlenerek yapılacağını ifade ettikleri proje kapsamında arsa ve inşaat fiyatı maliyetleri kısmı esnafı endişelendiriyor

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Kamik tarafından kuruldu.

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kral Sağlık Turizmi Ve Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Amer Bakrı tarafından kuruldu.

Dode İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Dode İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Akçiçek ve Zeynep Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Polat tarafından kuruldu.

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Elm Apartments Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Imad Al-Salam tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Dn Emlak Limited Şirketi Kuruldu!

Dn Emlak Limited Şirketi Beşiktaş’ta 350.000,00 TL sermaye bedeli ile Natalıa Sokolova tarafından kuruldu.

Elitturk Emlak Limited Şirketi Kuruldu!

Elitturk Emlak Limited Şirketi Avcılar’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Alaudın Galioğlu tarafından kuruldu.

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd ve OBS Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Emlak Pazarlama şirketi Haberi

Emlak Pazarlama şirketi

İstanbul Rami esnafında taşınma sancısı yaşanıyor. 3 yıllığına geldikleri Rami'de 27 yıldır kalan kuru gıda esnafı kendileri için Kayabaşı'nda yapılacak yeni hale taşınma süreci içinde.

TOKİ'nin Emlak Pazarlama şirketi tarafından Paris'teki hallerden esinlenerek yapılacağı ifade edilen projede, yeni halin artan arsa fiyatı ve inşaat maliyetlerinin ne olacağı konusu esnafta endişe yaratıyor. Artan arsa fiyatlarından dolayı Rami esnafının yüzde 30'unun arsa için istenen bedelleri ödeyemediği belirtiliyor. Bu nedenle yeni projeden yer alamama durumuyla karşı karşıya kaldılar.


Fiyat 120 milyon TL'den 180 milyon TL'ye çıktı


Rami esnafı, başlangıçta 120 milyon TL olan arsa bedelinin 180 milyon çıkmasından şikayet ediyor. Bu bedelin hemen yarısının TOKİ'nin iştiraki Emlak GYO tarafından kendilerinden istendiğini ayrıca işlerin yürümesi için 10 bin TL para toplandığını kaydeden esnaf, "2011 yılının Ekim...