18 / 05 / 2024

emlak piyasasında yeni bir kriz olacak mı

emlak piyasasında yeni bir kriz olacak mı

Robert Shiller son aylarda finans uzmanları ile medyada, emlak, hisse ve tahvil piyasalarında büyük bir düzeltme ve yeni bir ekonomik kriz başlayabileceğine dair endişelerinin arttığını belirtti.

Küresel emlak piyasasında rekor artış! 365,51 trilyon dolara ulaştı!

Trem Global, geçen sene Precedence Research tarafından belirlenmiş olan, küresel emlak ve altyapı piyasasının 365,51 trilyon dolara kadar ulaşmasıyla adeta rekor bir artış kaydettiğini duyurdu.

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Çin'in emlak piyasası, devlet firmaları tarafından desteklenecek!

Çin'in emlak piyasası, devlete ait ve devlete bağlı geliştiricilerin konut satışlarında ve arazi alımlarında başı çekmesiyle önemli bir konsolidasyona sahne oldu. 

Emlak piyasası 2024'e bu yenilikle girecek! 

1 Ocak 2024'ten itibaren emlak sektöründe, turizm amaçlı konut kiralamalarında yeni dönem başlıyor. İşte 2024 yılı emlak piyasasındaki yenilikler...

Emlak piyasasında yatırım tercihleri değişti: Yeni gözde sosyal arsalar!

Konut fiyatlarının hızla yükselmesi emlak piyasasındaki yatırım araçlarının sıralamasını değiştirdi. Konut almakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini sosyal arsa projelerinde kullanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi kaynaklardan tasarruf etmiş oluyor.

Otomobil satışında yeni dönem! Taşıt kredisi krizini aşmak isteyen galericiler sonunda bunu da yaptı!

Son zamanlarda araç piyasasında yaşanan durgunluğun önüne geçebilmek için, galericiler harekete geçti. Özellikle taşıt kredisinin her geçen gün zor hala geldiği şu günlerde galericiler yeni yöntem geliştirdi. 

Serbest piyasasında fındık fiyatı 83 liraya yükseldi! İşte il il Eylül 2023 fındık fiyat listesi..

Giresun serbest piyasasında fındık fiyatı yeni haftaya 83 TL'den başladı. Peki, diğer illerde fındık fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

GYODER'den kiraları düşürecek 'Yeni Konut Modeli'

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği emlak piyasasında denge sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında kiraların düşürülmesi hedefleniyor. İşte detaylar...

Araç satışında yeni arkadan dolanma yöntemi! Akıllara durgunluk veriyor

Araç piyasasında fahiş fiyatlar ortaya çıkınca hükümet de bir dizi önlemler getirdi. Fakat bu önlemlerin aşılması pek de zor olmuyor. Son olarak ikinci el aracın sıfır araç fiyatlarını geçemeyeceğinin açıklanması yeni bir oyunu doğurdu. İşte yeni yapılan fırsatçılık...

emlak piyasasında yeni bir kriz olacak mı Haberi

emlak piyasasında yeni bir kriz olacak mı

Nobel ödüllü Ekonoist Robert Shiller son aylarda finans uzmanları ile medyada, emlak, hisse ve tahvi piyasalarında büyük bir düzeltme ve yeni bir ekonomik kriz başlayabileceğine dair endişelerinin arttığını belirtti. Hisse balonu aramalarında artış olduğuna dikkat çekerek, konut alonu aramalarında drğişiklik olmadığını vurguladı. Uzmanları endişlerinde haklı bulan Shiller, insanların bu düşünce ve haberlere aşırı negatif tepki gösterbileceği konusunda...