05 / 05 / 2024

Emlak Planlama Pazarlama Genel Müdürü Hüseyin Karaca kimdir

Emlak Planlama Pazarlama Genel Müdürü Hüseyin Karaca kimdir

TOKİ Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi (EPP) A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Karaca, bu göreve 2008 yılında geldi. Hüseyin Karaca, Emlak Konut GYO Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Peki Hüseyin Karaca kimdir? İşte biyografisi...

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Heıdarı Ashhenaabad tarafından kuruldu.

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamlik İnvest Emlak Pazarlama Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd ve OBS Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Emlak Planlama Pazarlama Genel Müdürü Hüseyin Karaca kimdir Haberi

Emlak Planlama Pazarlama Genel Müdürü Hüseyin Karaca kimdir

Hüseyin Karaca kimdir?


Hüseyin Karaca, 1964 yılında Trabzon'un Of İlçesi'nin Sıraağaç Köyü'nde dünyaya geldi. 1983 yılında girdiği Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1987'de mezun oldu.


Hüseyin Karaca, iş hayatına Lüleburgaz Hamitabat Çevrim Santrali'nde genel yapılarda saha mühendisi olarak başladı. 1988 yılından itibaren üç yıl Suudi Arabistan'da şantiye şefliği ve proje müdürlüğü yaptı. 


(Tepe) Kurtköy Göçmen Konutları'nda kısım şefliği yaptı. 


1994 yılında kurduğu KARTEK İnşaat'ın 1998 yılına kadar Yönetim Kurulu Üyeliği'ni yaptı. 


KİPTAŞ projelerinde 1., 2. ve 3. Etap Proje Müdürlüğü yaptı.  


1998-2005 yılları arasında özel bir inşaat firmasında KİPTAŞ projeleri içinde şantiye şefliği ve proje müdürlüğü yaptı. 


2005-2008 yıllarında T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 


Hüseyin Karaca 2008 yılından itibaren TOKİ Emlak Planlama Pazarlama...