05 / 05 / 2024

emlak simsarı kimdir

emlak simsarı kimdir

Warren Buffett ile emlak simsarı Alessandro Proto, Atina yakınlarında bulunan Agios Thomas adlı adayı 15 milyon Euro`ya satın aldı.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

İsmail Çataklı Kimdir? 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çataklı kimdir? İsmail Çataklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Çataklı'nın biyografisi..

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Hale Dalgalı kimdir?

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı kimdir? Hale Dalgalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hale Dalgalı'nın biyografisi...

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Muhterem İnce kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem İnce kimdir? Muhterem İnce daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hakan Akbulut kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ Başkan Yardımcısı Vekili Hakan Akbulut kimdir? Hakan Akbulut daha önce hangi görevleri yürüttü?

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

emlak simsarı kimdir Haberi

emlak simsarı kimdir

Dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Warren Buffett da Yunanistan'da ada alan ünlüler kervanına katıldı. Johnny Depp ve Brad Pitt, Angelina Jolie çiftinden sonra Warren Buffett'ın da Yunanistan'da ada aldığı bildirildi.


DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Newsweek'te yer alan habere göre, Warren Buffett ile emlak simsarı Alessandro Proto, Atina yakınlarında bulunan Agios Thomas adlı adayı 15 milyon Euro'ya satın aldı. 

Geçtiğimiz günlerde Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, Ege’de Patmos-Lipsi-Arki adaları arasında bulunan 54 dönümlük ıssız Strogilo adlı ıssız adayı satın almıştı. 

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti ise İyon Denizi’nde (Yunanistan-İtalya arasında) Gea Sofia adlı adayı...