29 / 04 / 2024

emlak vergileri düşük mü

emlak vergileri düşük mü

Katar merkezli yatırım şirketi Amway’ın Direktörü Afa Boran "Emlak sektöründe yeni değer yaratıldığında alınan vergileri çok düşük. Halbuki son 10 yıla bakarsak en büyük servet artışı yaratılan sektör." dedi.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Shahıd Shabbır Malık tarafından kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Araz Rezaoğlu ve Hamed Banagar ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Ismaılov Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ismaılov Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Anzor Ismaılov tarafından kuruldu.

emlak vergileri düşük mü Haberi

emlak vergileri düşük mü

Katar merkezli yatırım şirketi Amway’ın Direktörü Afa Boran, Fed sonrası dövizde önemli bir artış beklemiyor, enflasyona bağlı hareket öngörüyor.


Uluslararası piyasalarda takip edilen Ekonomist, yatırım uzmanı Afa Boran, Türkiye’de kurların reel bazda oldukça fazla değer kaybettiğini söyledi.


Amerikan Merkez Bankası FED’in merakla beklenen faiz artırımının piyasalara yapacağı etkileri konusunda soru yönelttiğimiz Boran, “Türkiye’de kurlar reel bazda oldukça değer kaybetti. Son aylarda dış siyasi haberlerin etkisi nedeniyle ithal tüketimin azalmasıyla cari açık da çok olumlu rakamlar vermeye başladı. Kurlarda bundan sonra önemli bir artış beklemiyorum. Tahminen parite ve enflasyon çerçevesinde devam edecek, fakat burada daha önemli olan eskisi gibi finansman bulmanın zorlaşacağıdır” dedi.


‘Kredi artışı sınırlı olacak’

Bu gelişmelerin büyümeyi sınırlayacağını belirten Boran, şöyle konuştu:

“Bunun tek sebebi Fed faizleri değil, aynı zamanda toplam kredi...