02 / 05 / 2024

emlak vergisi 3 taksit

emlak vergisi 3 taksit

Emlak vergisi, kanunen senede 2 eşit taksit halinde ödenebiliyor. Vergiyi kampanya sunan bankaların kartları ile 3 taksitle ödemek de mümkün olabiliyor..

Emlak vergisi 3 taksit ile ödenir mi?

Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için yılın belli dönemlerinde emlak vergisi ödeniyor. Peki, belediyeye ödenen emlak vergisi kaç taksitte ödenir? Emlak vergisi 3 taksit ile ödenir mi?

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor! 

Evi ve arsası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisi 2024 ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra sona eriyor!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra sona eriyor. Milyonlarca mükellef, emlak vergisinin nasıl ödeneceğini araştırıyor...

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor!

2019 yılı kapsamında emlak vergisi 2'nci taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisiyle ilgili tüm merak edilenler...

Emlak vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Kira geliri olan vergi mükellefler için emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra sona eriyor. Tüm mükelleflerin acele etmesi gerekiyor.

Emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor!

1319 sayılı Kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Emlak vergisi ödemeleri 3 gün sonra başlıyor... 

Emlak vergisi borcu olanlara yeni hak!

Mayıs ayında çıkan 7143 sayılı borçların yapılandırılmasına ilişkin yasadan yararlanmak için aralarında emlak vergisi borcu bulunan 7.3 milyon mükellef başvuruda bulundu. Borcunu ödeyemeyenler için TBMM Plan Bütçe Komisyonu’ndaki torba yasa teklifi görüşmelerinde yeni bir düzenlemeye gidildi.

3 soruda emlak vergisi iadesi!

Emlak vergisinden muaf olduğu halde ödeme yapan ev sahipleri, ödedikleri vergi tutarını geri alabiliyor. Peki, emlak vergisi iadesi nasıl alınır?

Emlak vergisi 3 taksit fırsatı 2017!

Emlak vergisi, kanunen senede 2 eşit taksit halinde ödenebiliyor. Vergiyi kampanya sunan bankaların kartları ile 3 taksitle ödemek de mümkün olabiliyor..

Emlak vergisi son ödeme 2017!

2017 yılı emlak vergisi ödeme dönemi 1 Mart'ta başladı. Mükellefler 3 aylık süre içerisinde ilk taksitlerini veya vergi borcunun tamamını ödeyebiliyor. Peki, emlak vergisi son ödeme 2017 tarihi ne zaman?

Emlak Vergisi 2017 yılı rakamları!

Emlak vergisi yeniden değerleme oranlarına göre, taşınmazların bedelleri yüzde 3,83 oranı ile yeniden hesaplanacak. İşte emlak vergisi 2017 yılı rakamları..

Emlak vergisi ödeme tarihleri belli oldu!

Bina, arsa ve arazilerin metrekare birim değerleri yeniden belirlendi. Emlak Vergisi hesabında dikkate alınan bu oran 2017’de yapılacak tahsilatlarda yüzde 2,79’dan yüzde 3,83’e çıkartıldı.

Varlık yönetim şirketleri Emlak Vergisi’ne talip!

Bankaların 27 milyar liralık batık kredisini 3.3 milyara alan varlık yönetim şirketleri, 2.9 milyar lirayı tahsil etti. Hilmi Güvenal, “Tahsilattaki uzmanlığımız ile faturalara ve Emlak Vergisi’ne de talibiz” dedi.

emlak vergisi 3 taksit Haberi

emlak vergisi 3 taksit

Emlak vergisi yasal olarak 2 eşit taksit halinde ödenebiliyor. Ancak ödemeyi 3 taksitle yapmak da mümkün oluyor. Bunun için "3 taksit" fırsatı sunulan bankaların kartları ile ödeme yapılması gerekiyor.


Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde Bonus'tan ücretsiz 3 taksit fırsatı sunuluyor. Belediye - Kamu hizmetleri alanında faaliyet gösteren işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ödemelerde geçerli oluyor.


KATILMAK İÇİN

Ödeme yapmadan önce VERGİ yazın 3340’a sms gönderin veya BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklayın.


DİĞER BİLGİLER

Kampanyaya Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus American Express, American Express, Miles&Smiles kredi kartları, Bonus Business, Easy, Miles&Smiles Business ve American Express Business kartları dahildir.


Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri, ödeme yapmadan önce BonusFlaş'tan “Hemen Katıl”ı tıklayarak veya “EVET VERGİ” yazıp bir boşluk bırakarak...