06 / 05 / 2024

emlak vergisi uyarısı

emlak vergisi uyarısı

Çanakkale Belediyesi Emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım'a kadar yapılması gerektiği hatırlatmasını yaptı.

Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, emlak vergileri ile ilgili açıklama yaptı. Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı...

Yerel yönetim uzmanından emlak vergisi kayıpları uyarısı!

Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal yaptığı açıklamada, belediyeleri Organize Sanayi Bölgelerindeki emlak vergisi kayıpları ile ilgili uyardı. İşte Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal'ın açıklamaları...

Emlak vergisi ödemesinde süre daralıyor! Ödenmezse ceza katlanacak! Son gün 30 Kasım!

Konutu, iş yeri, aracı, arsası olan vatandaşlar için sayılı gün kaldı. Kasım ayıyla beraber Emlak Vergisi ve ek MTV’nin ödenmesi gerekiyor. Ödeme yapılmadığı takdirde faiz işlemeye başlıyor. İşte detaylar...

Sıfır oranlı emlak vergisi dilekçesi 2022!

Sıfır oranlı emlak vergisinden faydalanmak isteyenler bir dilekçe ile başvurularını yapabiliyor. İşte sıfır oranlı emlak vergisi dilekçesi 2022...

Sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

Emlak vergisi için ödenecek tutar belli oranlar ile hesaplanıyor. Bazı konut sahiplerine bu oran sıfır olarak uygulanıyor. Peki, sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

İnternetten emlak vergisi ödeyenlere 'güvenlik' uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın valiliklere emlak vergisi sorgulamalarında yaşanan dolandırıcılıkları kapsayan bir genelde gönderdi.

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, borç yapılandırmayla ilgili büyük kolaylıklar sunan 7256 Sayılı Vergi Affı yapılandırılmasında son günün 1 Şubat 2021 olduğunu söyledi.

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Çubuk Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2020 yılının emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihinin 30 Kasım tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Nallıhan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

Sıfır oranlı emlak vergisi arsalarda da geçerli mi?

Sıfır oranlı emlak vergisi bazı durumlarda emekliler için önemli bir tasarruf sağlıyor. Peki sıfır oranlı emlak vergisi sadece evlerde mi geçerli? Arsa sahipleri sıfır oranlı emlak vergisinden yararlanabilir mi?

emlak vergisi uyarısı Haberi

emlak vergisi uyarısı

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre Çanakkale Belediyesi Emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitleri için uyarıda bulundu. Taksitlerin 30 Kasım 2017 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. 
 

Emlak Vergisi'ne ilişkin yapılan açıklamada  ödemelerin posta çeki ve banka havalesi seçeneğiyle yapılabileceği, ödeme işlemleri için detaylı bilgiye, 444 17 17 numaralı telefon ile belediyenin "www.canakkale.bel.tr" adresinden erişilebilen internet sitesindeki e-belediye linkinden ulaşılabileceği kaydedildi.