02 / 05 / 2024

emlak yönetimi bölümü mezunları

emlak yönetimi bölümü mezunları

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı TBMM'de!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

İstanbul Fikirtepe’de 11 bin bağımsız bölüm yükseliyor!

2010 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Fikirtepe’de çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 11 bin bağımsız bölüm  inşa edilecek.

TÜİK verilerine göre vatandaş maaşının büyük bölümünü gıdaya harcadı!

Türkiye genelinde 2022 yılı hane halklarının tüketim amaçlı harcamalarının en büyük bölümü gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu. İkinci sırada konut ve kira, üçüncü sırada ulaştırma masrafları yer aldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri

Geçtiğimiz günlerde YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte sınava giren adayları tercih heyecanı sararken, Bazı vakıf üniversiteleri ücretlerine % 100 zam yaptığını duyurdu. Tıp fakültelerine bakıldığında ise 400 bin liraya kadar yükselmekte. İşte bölüm bölüm üniversite ücretleri...

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

emlak yönetimi bölümü mezunları Haberi

emlak yönetimi bölümü mezunları

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamına ilişkin soru önergesi verdi. Aytekin, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Aytekin, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için bilgilerinizi ve gereğini arz ederim'' diye konuştu. 

Aytekin, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Emlak ve Emlak Yönetimi mezunu binlerce öğrenci atama beklemektedir. Her yıl Ocak ayında açılan atamalar bu yıl yapılmamış, atama listesi ilan edilmemiştir.''

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin'in soruları:
1- 2021 yılı içerisinde Emlak ve Emlak Yönetimi ataması yapılacak mıdır? 
2- 2021 yılı için ilgili bölüm mezunları için ayrılan kadro nedir? 
3- Ocak ayında yapılması planlanan atamaların henüz ilan edilmemesinin nedeni nedir? 

Nuran...