15 / 05 / 2024

Emlak zengini Asım Bayram

Emlak zengini Asım Bayram

Antalya'da gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın (82) öldürülüp parçalanan cansız bedeninin ormanlığa gömülmesiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. 4 sanık hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Emlak zengini Asım Bayram'ın katil zanlıları gözaltına alındı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan ormanlıkta bulunan erkek cesedinin emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu belirlendi. Asım Bayram'ın katil zanlıları olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Emlak Katılım 2020’ye 20,3 milyar TL aktif büyüklük ve 50 şubeyle imza attı!

Asırlık geçmişinden gelen güç ve sektörün en genç markası olmanın getirdiği dinamizm ile tekrar yola çıkan Emlak Katılım, 2020'yi başarılı bir biçimde tamamladı.

Emlak Katılım Ankara’ya iki yeni şube açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Ankara’da Kızılay ve Sincan şubelerini hizmete açtı.

Emlak Katılım Ankara’da ikinci şubesini açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle Mart 2019’da hizmet vermeye başlayan Emlak Katılım, Ankara'daki 2. şubesini hizmete açtı.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Nevzat Bayraktar, Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü oldu!

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, 11 Şubat 2020 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla, genel müdürlük görevine Nevzat Bayraktar atandı...

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından kuruldu. 

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Eseyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Vidin Özyer tarafından açıldı.

Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Castor Emlak Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 8 milyon 152 bin 585 TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Göğüş tarafından kuruldu.

Emlak Katılım Bankası'nın çalışmalarıyla ilgili 5 soru önergesi!

Emlak Katılım Bankasının konut sektöründeki stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ve on dört firmaya ayrıcalık tanınacağı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak zengini Asım Bayram Haberi

Emlak zengini Asım Bayram

Antalya'nın Kepez ilçesinde kayıp ihbarı yapılan emlak zengini Asım Bayram'ın kaybolduktan 49 gün sonra 15 Mart günü ormanlıkta bulunan 8 parçaya ayrılmış cesedi toprağa gömülü halde bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olayla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i, adli kontrolle serbest bırakılırken, 4'ü de mahkeme tarafından verilen kararla tutuklandı. Sanıklar Murat G., Medeni Ö. ve Nihat Y. hakkında 'tasarlayıp kasten öldürme' suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, Mevlüt S. hakkında ise 'nitelikli hırsızlık', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'suç delillerini yok etme, değiştirme veya saklama' suçlamasıyla 18 yıla kadar hapis cezası isteğiyle hazırlanan iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi.

KASADA 1 MİLYON LİRASI VARMIŞ

Murat G.'nin, iddianamede bulunan ifadesinden bar işletmeciliği yapan arkadaşları Nihat Y.'nin Asım Bayram'dan bahsedip "Evindeki kasada 1 milyon doları...