07 / 05 / 2024

emlak zengini şirketler

emlak zengini şirketler

Dünyanın en önemli emlak şirketlerinden Knight Frank, Moskova'nın en zengin emlak şirketlerini açıkladı. Listenin başında Kievskaya Ploşad şirketi yer aldı.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsası için 18 firmadan teklif! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Muğla Bodrum Ortakent arsasının ihalesi gerçekleştirildi. Peki ihaleye hangi şirketler katıldı? İşte ayrıntılar...

Çin'den emlak sektörüne 148 milyar dolarlık kurtarma paketi geliyor!

Pekin'in, şirketler borç yükü altında ezilirken ve nakit sıkışıklığı yaşanması sebebiyle inşaatlar durmuşken emlak sektörünü canlandırmak amacıyla 148 milyar dolarlık bir paket üzerinde çalışma sürdürdüğü belirtildi. İşte paketle ilgili tüm ayrıntılar...

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Kamu bankaları gayrimenkul zengini oldu!

Devlet bankalarının alacaklarına karşılık el koymuş olduğu gayrimenkuller, bankaları adeta emlak zengini yaptı...

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Gazeteci Rahmi Turan emlak zengini çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin başyazarlarından Rahmi Turan'ın gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Turan'ın Türkiye'de 11 taşınmaza sahip olduğu öğrenildi. 

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Almanya Sağlık Bakanı Spahn emlak zengini çıktı!

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn hakkında şaşırtan iddia ortaya çıktı. Bakanın gayrimenkul yatırımlarını araştıran gazeteciler Spahn'ın emlak zengini olduğunu ortaya çıkardı. 

Patrick Diter'in 468.6 milyon TL'lik şatosuna yıkım kararı!

Fransa'da emlak zengini Patrick Diter, 2005'te gerekli yasal izinleri almadan bir şato yapmıştı. 15 yıl önce şatonun yıkılması talebiyle dava açılmıştı. 15 yıl sonra çıkan dava sonucunda şatonun yıkılmasına karar verildi.

Koronavirüs emlak sektöründe neleri değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını emlak sektöründe değişimlere neden oldu. Bazı şirketler de 'home office' çalışma sistemini kalıcı duruma getirdi.

emlak zengini şirketler Haberi

emlak zengini şirketler

Knight Frank’ın verilerine göre, Moskova'nın en zengin emlak şirketi  “Kievskaya Ploşad” şirketi oldu. Türk şirketi ENKA ise listede altıncı sırada yer aldı.

Finansgundem com'un haberine göre; toplam emlak portföyleri en az 190 bin metrekare olan 15 şirketin bulunduğu listede, Moskova’da toplam alanı 175 bin metrekare olan ve dokuz AVM’si bulunan ENKA, "emlak zengini şirketler" listesinde altıncı sırada yer aldı.

Moskova’da"Kievskaya Ploşad"ın ardından en fazla ticari emlak sahibi olan ikinci şirket, Vegas alışveriş merkezlerinin kontrol hisselerini elinde bulunduran Crocus Group oldu. Bu grubun sahibi Azeri kökenli işadamı Aras Agalarov.

MEGA alışveriş merkezlerinin sahibi olan Ingka Centers (IKEA grubu) listenin üçüncü sırasında.

Listede ilk altıda yer alan şirketler ve sahip oldukları ticari emlakların toplam alanları şöyle:

Kievskaya Ploşad: 1 milyon metrekare

Crocus Group: 608 bin metrekare

Ingka Centres: 546...