03 / 05 / 2024

Emlakçı Cevdet Zafer

Emlakçı Cevdet Zafer

Malatya da emlakçılar, bankaların kredi faizlerinin yükseltmesi nedeniyle emlak satışlarını sekteye uğrattığını söyledi. Emlakçı Zafer, son 6 ayda konut satışlarının azalmasının banka faizi oranlarının yükselmesinden kaynaklandığını belirtti.

Velipay Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velipay Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Sari tarafından kuruldu.

Hergenç İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hergenç İnşaat Emlak İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Cevdet Hergenç tarafından kuruldu.

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Alkhassaki İnşaat Emlak Madencilik Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhassaki İnşaat Emlak Madencilik Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çimen ve Jırjees Younus Kareem ortaklığında kuruldu.

FETÖ'nün kampını emlak zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya’daki Altın Nesil Chestnut Kampı İnziva Merkezi, ‘Uzun Cevdet’ lakaplı gayrimenkul zengini Cevdet Türkyolu finanse ediyor. Türkyolu’nun Pensilvanya ve Florida Eyaletlerinde 7 evi bulunuyor.

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zafer Sammam ve Mohammad Maher Sammar ortaklığında kuruldu. 

Fgt Yapı Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fgt Yapı Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Başol tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cge İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cge İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cemalettin Eryücel ve Cevdet Eryücel imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cevdet Zafer: Kendinize güvenip ev alın!

Bankaların kredi faizlerinin düşmesi nedeniyle emlak satışlarında hareketlenmenin yaşandığını ifade eden emlakçılar, vatandaşları yatırım yapmaya beklediklerini söylediler.

Divane Yapı ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divane Yapı ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Tavukçuyolu Caddesi'nde kuruldu.

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Zafer Demir, Özge Değer Aslan, İsmail Sinan Günel ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Akan Sokak'ta kuruldu.

Malatya'da emlak sektörü sıkıntılı dönem yaşıyor!

Emlakçı Cevdet Zafer Malatya'da şu anda emlak sektörü sıkıntılı dönemler yaşandığını belirtti. Emlakçı Zafer, son 6 ayda konut satışlarinin azalmasının banka faizi olanlarının yükselmesinden kaynaklandığını belirtti.

Emlakçı Cevdet Zafer Haberi

Emlakçı Cevdet Zafer

Malatya da emlakçılar, bankaların kredi faizlerinin yükseltmesi nedeniyle emlak satışlarını sekteye uğrattığını söyledi.

Emlakçı Cevdet Zafer, Malatya’da şu anda emlak sektörü sıkıntılı dönemler yaşandığını belirtti. Emlakçı Zafer, son 6 ayda konut satışlarının azalmasının banka faizi oranlarının yükselmesinden kaynaklandığını belirtti. konut fiyatlarında henüz artış olmadığını belirten Zafer, "İnsanlar bir ev, bir yer almayı düşünüyor. Ama istikrarsızlıktan dolayı güvenip almıyor, bunun neticesinde de şu anda bir durgunluk söz konusu. Yaklaşık 7 aydır bu durumun bu şekilde sürüyor. Malatya’daki emlakçıların sıkıntılı günlerden geçiyor. inşallah yeni yasa ve düzenlemelerle, sektör, piyasa yeniden canlanır. Malatya’da ki emlak fiyatlarında herhangi bir değişiklik yok. İleride belki bir artışlar olabilir. Ama bankaların kredi faiz oranları şu anda yüksek eğer bu faiz oranların bir düşüş olursa, tabi ki bu...