05 / 05 / 2024

emlakçı gayrimenkul gösterme tutanağı

emlakçı gayrimenkul gösterme tutanağı

Gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi, emlakçıların müşterilerine imzalattıkları sözleşmeler arasında yer alıyor. Peki, sözleşme esasları nelerdir? İşte gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi örneği...

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı?

Emlakçı danışmanları, ev sahibi olmak isteyenlere yer göstermekle sorumludurlar. Bu durumda yer göstermenin belirli bir ücretinin olup olmadığı merak edilir. Peki emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı ve yer gösterme belgesi nedir? İşte yer gösterme belgesi ile ilgili bilgiler...

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

İde Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İde Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Gökhan Yiğit tarafından kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Frt Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frt Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Anli tarafından kuruldu.

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bora Erkan ve Yalçın İşgüdengil ortaklığında kuruldu.

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludağ ve Mehmet Kayaalp ortaklığında kuruldu.

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  600 bin sermaye bedeli  Tülin Nurduhan tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

emlakçı gayrimenkul gösterme tutanağı Haberi

emlakçı gayrimenkul gösterme tutanağı

Gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi!

Gayrimenkul gösterme tutanağı ve komisyon sözleşmesi, emlakçıların müşterilerine imzalattıkları sözleşmeler arasında yer alıyor. Bu sözleşme taşınmaz mal kiralamak ve taşınmak maksadıyşa emlakçıya başvuran kimselere gösterilen taşınmaz mallar için imzalanıyor.


Bu sözleşmenin imzalanmasına rağmen emlakçı ile anlaşma sağlamayan kimselerin, bu taşınmazı emlakçı olmadan mal sahibi ile anlaşma yapmaları durumunda yine komisyon ödemeleri gerekiyor.


GAYRİMENKUL GÖSTERME TUTANAĞI VE KOMİSYON SÖZLEŞMESİ


GÖRÜLEN TAŞINMAZLARIN NİTELİĞİ :  

                                    

Tarih: …../…../……


KONUT   ARSA  İŞYERİ  BİNA


SATILIK  KİRALIK   DEVREN KİRALIK

TAŞINMAZLARIN ADRESİ

FİYAT


1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-


1) Yukarıda adres ve fiyatları belirtilen taşınmazlar, alıcı - kiracı tarafından gezdirilip gösterilmiştir.


2) Sözleşmenin karşı tarafı, bu taşınmazlardan birini işbu sözleşmenin tanzim tarihinden itibaren 6 ay içinde kendi...