30 / 04 / 2024

emlakçı ilgisi

emlakçı ilgisi

Her yıl tek başına 14 milyon dolarlık gelir sağlayacak Fulya Süleyman Seba Projesi'nin yüzde 80'inin tamamlandığı ve kiracılardan çok sayıda başvuru geldiği bildirildi.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Suudiler korktu: Emlak yatırımlarına ilgi kesildi!

Körfez’den gelen yatırımcıların Türkiye emlak piyasasına ilgisi sona erdi. Emlak danışmanları, konut gösterdikleri Suudilerin tüm işlemleri durdurduğunu duyurdu. 

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

İzmir Emlak Fuarı’na yabancı ilgisi!

Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda bir araya geldi. Fuara, yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu!

Arap yatırımcıların Karadeniz'e ve Trabzon'a olan ilgisi bölgede fiyatları yükselmesine neden oldu. Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu.

Emlak piyasasına yabancının ilgisi büyük!

Türkiye emlak piyasasına yabancının ilgisi tekrar artmaya başladı. Yabancılar sadece ev almıyor, arkasından da çok önemli harcamalar yapıyorlar.

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Yabancıların Türkiye'de emlak ilgisi devam ediyor!

Turkhousing Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Sönmezoğlu, Türkiye’nin halen güven duyulan bir liman olması nedeniyle gayrimenkulde Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini söyledi.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

BatıMahal, CNR Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde panoramik göl manzaralı BatıMahal projesi, CNR Emlak Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

CNR Emlak Fuarı'na yabancı yatırımcılar damga vurdu!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı CNR Emlak Fuarı'nda, her bütçeye uygun 800 konut ve iş yeri projesi sergileniyor. 5 gün sürecek fuara özellikle yabancı yatırımcıların ilgisi büyük.

Arapların konut ilgisi, Yalova'daki ev fiyatlarını artırdı!

Yalova'da, Arapların konut ilgisi fiyatların artışına neden oldu. Emlakçılar, Arapların sahil kısımlarındaki arsa ve dairelerin yüzde 20'sini aldıklarını söyledi.

CNR Emlak Fuarı'na yoğun yabancı ilgisi bekleniyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları CNR EMLAK 2015 Fuarı'nda biraraya geldi. Bugün başlayan fuara yabancıların yoğun ilgisi bekleniyor.Farklı bölgelerden gelmesi beklenen 6 bin yabancı ziyaretçi, Türkiye'de yatırıma odaklanacak.

emlakçı ilgisi Haberi

emlakçı ilgisi


BEŞİKTAŞ Kulübü'nün geleceğinin güvencesi olarak gördüğü Fulya Süleyman Seba Projesi'nde sona doğru yaklaşılıyor. Yüzde 80'i tamamlanan projede, yoğun bir şekilde sürdürülen kiralama çalışmalarına büyük bir talep olduğu bildirildi. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, birçok alanın şimdiden kiralandığını vurgularken, "Beşiktaş'ın geleceğini sağlam temeller üzerine oturtuyoruz. Kulübümüze her yıl en az 14 milyon dolarlık gelir getirecek Fulya Projesi bundan sonra kulübü yönetenleri ekonomik olarak rahatlatacak" dedi.


Çağ atlayacağız


Beşiktaş Kulübü'nün 2008 yılı eylül ayında bitirilecek Fulya ile çağ atlayacağını anlatan Soğancıoğlu, "Projeyi yakından inceleyenler hayretlerini gizleyemiyorlar. Çünkü Türkiye'de böylesine pahalı ve büyük projelere imza atmak kolay değil. Fulya için özellikle Avrupalı şirketler ve holdinglerden övgü dolu sözler aldık. Beşiktaş Kulübü'nün değerlerini eserleri...