27 / 04 / 2024

Emlakdays 2014 etkinliği

Emlakdays 2014 etkinliği

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın yabancı yatırımcıları Türkiye 'de ağırlamak ve projeleri yerinden göstermek için düzenlediği 'Emlakdays' etkinliğinde, yerli ve yabancı yatırımcılar İstanbul'da buluştu

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

SeaPearl Ataköy brunch etkinliği yarın!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy'de denize sıfır brunch etkinliği düzenliyor. Brunch etkinliği yarın saat 11:00'de başlayacak..

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Propa Vista Brunch etkliniği yarın yapılacak!

Propa Vista projesinde 4 Aralık 2016'da Brunch etkinliği gerçekleştirilecek.

Adana'da Enerji Verimliliği Eğitimleri başladı!

Adana'da, Enerjisa tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik "Enerji Verimliliği Eğitimleri" etkinliği düzenlendi.

Emlakdays 2014 etkinliği Haberi

Emlakdays 2014 etkinliği


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yabancı yatırımcıları Türkiye'de ağırlamak ve projeleri yerinden göstermek için düzenlediği 'Emlakdays' etkinliğinde, yerli ve yabancı yatırımcılar İstanbul'da buluştuTürk inşaat sektörünü ve Emlak Konut projelerini yabancı yatırımcılara daha iyi tanıtmak amacıyla bir araya geldiklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yatırımcılara sunum yaptı. Toplantıda Türkiye'ye ve konut sektörü, Türkiye'de ve dünyada konut fiyatları ve küresel ekonomideki gelişmelerin konut sektörüne etkileri değerlendirildi. Emlakdays kapsamında Batışehir, My World Europe, Bahçetepe, Kayaşehir, Ispartakule ve Hoşdere projeleri yerinde ziyaret edildi. Etkinliğin ikinci gününde İstinye arsası, Maslak 1453, Maltepe arsası, Sarphan Finans Park, Varyap Meridian ve İstanbul Finans Merkezi şantiye ve örnek daire gezileri...