28 / 04 / 2024

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...



Başlarını sokacak bir ev alma umuduyla biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik daha gerçekleştirdi. 

Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, Innovia 4 projesi önünde çay içti, simit ve peynir yedi. Mağdurlar gerçekleştirilen etkinliğe pandemi olmasına rağmen büyük ilgi gösterdi.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Innovia 4 mağdurlarından Adnan Batırer'in düzenlediği etkinliğe destek veren mağdurlar evlerinden çay, su ve kek getirdi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Innovia mağdurlarının avukatı olan Kadir Buz da destek amaçlı katıldı, çay sohbetinde mağdurların sorularını cevapladı ve hukuki bilgilendirmeler yaptı.

Gerçekleştirilen etkinliğe Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu destek amaçlı katıldı, tüketici kanunları ve maketten konut satışıyla ilgili kanun ve kuralları anlattı.

Etkinliğe Tüketiciler Birliği İstanbul Şube Başkanı ve aynı zamanda Innovia 4 mağduru olan Orhan İlhan da katılım gösterdi.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Gerçekleştirilen etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen mağdurlar, Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve Yeşil İnşaat'ın bu projeyi atıl vaziyette bırakmasına dayanamadıklarını, artık sabırlarının tükendiğini, 10 yıla yakındır beklediklerini dile getirdi.

Innovia 4 mağdurları, Semaver Haftası olarak adlandırdıkları eylemi, sık sık tekrarlayacaklarını söyledi. Mağdurlar yaşadıkları bu problemin artık siyaset üstü bir problem olduğunu ve çözülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Innovia 4'ün imar planı iptal edildi!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön