06 / 05 / 2024

emlakjet arsa

emlakjet arsa

Emlakjet platformundan arsa aramaları yüzde 60 oranında artış gösterdi. Emlakjet'te yaklaşık 400 bin satılık ve kiralık ilan yer alıyor.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Gayrimenkul yatırımı arsaya kaydı! İşte arsa fiyatlarının en çok arttığı iller

Emlakjet sitesinin verilerine göre Ağustos ayında en çok arsa arandı. Eylül ayında da arsa aramaları zirveye çıkarken kullanıcıların yüzde 55'i karlı olduğunu düşündükleri için yüzde 29'u konut pahalı olduğu için arsayı tercih ediyor.

Arsa yatırımları artıyor!

Emlakjet platformundan arsa aramaları yüzde 60 oranında artış gösterdi. Emlakjet'te yaklaşık 400 bin satılık ve kiralık ilan yer alıyor.

İstanbul'dan İzmir'e ulaşımı indirecek proje arsa fiyatlarını yükseltti!

emlakjet.com’un yaptığı araştırmaya göre, İstanbul’dan İzmir’e ulaşımı 4 saate indirecek olan proje, Bursa, Yalova ve de Kocaeli’ de yer alan arsa fiyatlarını hızla yükseltti.

Yatırımcı İskenderun'da arsa arıyor

Atakaş Şirketler Grubu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun bölgesinde yatırımcıların arsa bulmakta zorlandıklarını belirterek, sanayici için arsa üretilmesini istedi.

'İskenderun'da arsa bulunmuyor'

Atakaş Başkanı, yörede yatırımcıların arsa sıkıntısının giderilemediğini söyledi.

Edirne Belediyesi 2 arsa satacak

Edirne Keşan Belediyesine bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde 2 adet arsa kapalı teklif ile satılacak

Arsa yatırımının 10 püf noktası

Türkiye'nin 1 numaralı emlak uzmanı Tebernüş Kireçci arsa yatırımcıları için kaleme aldı.

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

emlakjet arsa Haberi

emlakjet arsa

Emlakjet platformundan arsa aramaları yüzde 60 oranında artış gösterdi. Emlakjet'te yaklaşık 400 bin satılık ve kiralık ilanlar yer alıyor. Emlakjet Üst Yöneticisi (CEO) Tolga İdikat, "Salgın döneminden sonra müstakil evlere talebin artması, gayrimenkuldeki arz eksiği ve hobi bahçelerinin yaygınlaşması ile arsa yatırımı gittikçe popülerleşti" diye ifade etti.

Emlakjet tarafından yapılan açıklamada, Emlakjet tarafından hazırlanan "Arsa Talebi" özel araştırma dosyasında satılık arsalardaki senelik oranlar incelendi. Değerlendirilmeye alınan sonuçlara göre Türkiye'de en çok arsaya yatırım yapılıyor.

Bu yılın ilk aylık arsa arama verilerine bakıldığında, 2021 senesi ortalamasına göre arsa aramaları yüzde 60 yükselişe geçti.

"Arsa yatırımı gittikçe popülerleşti"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emlakjet Üst Yöneticisi (CEO) Tolga İdikat, konuya ilişkin şunları kaydetti:

"2022 yılındaki ilk veriler aylık arsa arama verilerinin bir önceki yıl ortalamasına...