04 / 05 / 2024

emlakjet Ticaret Taşınmaz Yetki numarası

emlakjet Ticaret Taşınmaz Yetki numarası

Emlakjet, emlak danışmanlarının Ticaret Taşınmaz Yetki (TTY) ve Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) belge numaralarını almaya başladı.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 16.140.000,00 TL bedel ile Taşkın Yenidünya tarafından kuruldu.

Hmz Taşınmaz Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hmz Taşınmaz Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Özen tarafından kuruldu.

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lale Genç Bağçivan tarafından kuruldu.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Marc Robert N. Wilmots tarafından kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Marc Robert N. Wılmots tarafından kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'ne emlak sektörünün temsilcilerinden tepki!

Ticaret Bakanlığı tarafından ilk olarak 5 Haziran 2018'de, ikincisi 14 Ekim 2020'de ve üçüncüsü 16 Nisan 2021'de yayınlanarak yürürlüğe alınan Taşınmaz Ticareti, emlak ofislerindeki ve emlak sektöründeki beklentiyi karşılamadı. 

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

emlakjet Ticaret Taşınmaz Yetki numarası Haberi

emlakjet Ticaret Taşınmaz Yetki numarası

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği doğrultusunda önümüzdeki aylardan itibaren mesleki yeterlilik belgesi olmayan emlak danışmanları internet sitelerinde ilan girişi yapamayacak. Bu karar sonrası harekete geçen Emlakjet, emlak danışmanları  için  MYK ve TTY belge numaraları almaya başladı. 

Emlak danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren Emlakjet Ocak 2021 tarihi itibariyle sitelerinde yer alan  panelde MYK belge numarası girme imkanı sunuyor. Bu tarih itibarıyla belge numaralarını girmek için Emlakjet üzerinde, üyelik panelinde yer alan ‘Üyelik Bilgileri’ bölümünde özel bir alan yer alacak ve emlak danışmanları, bu alana belge numaralarını kolay bir şekilde girebilecek.

Hedef 15 bin üye 

Emlak danışmanları için getirilen MYK belgesi olma zorunluluğunun sektörün belirli bir standart ve kaliteye ulaşması açısından son derece önemli olduğunu belirten Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, “Emlak sektöründe ‘güven’ duygusu çok...