04 / 05 / 2024

Emlakta Franchise savaşı

Emlakta Franchise savaşı

Son dönemde emlak sektöründe yaşananlar emlak ofislerini de etkiledi. Son olarak pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

Yatırımcılara Euromaster’dan franchise fırsatı!

17 ülkede 2 bin 400’den fazla franchise noktasıyla Avrupa’nın yaygın dağıtım ağına sahip olan Euromaster, Türkiye’deki servis noktalarını artırma kararı aldı.

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Ankara Altındağ'da Hasköy Savaştepe Camii açıldı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçedeki pek çok açılışa katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Tiryaki son olarak, Gülpınar Mahallesi'ne yapılan Hasköy Savaştepe Camii'nin açılışına katıldı.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

İşte emlakta kazanmanın formülü!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte Gökhan Taş'tan emlakta kazanmanın formülü...

Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Brokerlığını Hamiyet Aybedir`in yapacağı Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor.

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

Emlak sektöründe franchise atağı!

Son zamanlarda emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.

Emlak İstasyonu Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Emlakta Franchise savaşı Haberi

Emlakta Franchise savaşı

Son dönemde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına  aldı. Son olarak pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.


Emlak pazarındaki göz boyayıcı pasta, sektörün tüm oyuncularını hareketlendiriyor. Bugüne kadar sessiz sedasız markalaşma ve ofisleşme stratejisi uygulayan birçok emlak franchise markası yön değiştirerek stratejilerini hareketlendirdiler. Böylece sektörde franchise savaşlarının kıvılcımı da çakıldı.


Bu savaşın kıvılcımını ise Coldwell Banker ateşleyen taraf oldu. Özellikle farklı markalardan ofis kapma, transferler ve ulusal kanallarda yayınlamaya başladıkları reklam filmleri ile bir anda gözleri franchise sektörüne çevirten Coldwell Banker’a en hızlı cevap Remax’tan geldi. Reklam filmine bir reklamla cevap veren Remax sektördeki lider konumunu bırakmaya niyetli görünmüyor.


Özellikle Coldwell Banker’ın saldırgan strateji ile yeni girişimciler...