19 / 07 / 2024

emniyet okullar

emniyet okullar

Bazı il ve ilçelerdeki 7 polis meslek yüksekokulunu kapatma kararı alan Emniyet Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğudaki binaları kendi öz kaynakları ile yenilemek için İstanbul'daki en gözde mekanını satışa çıkardı

TOKİ Gaziantep Islahiye Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Gaziantep ili Islahiye ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi yapım işi ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesini TOKİ yapacak!

2013 Yılında projesi hazırlanan ve sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binası projesini TOKİ'ye teslim edildi. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, projenin TOKİ'ye teslim edildiğini ve ihaleye çıkacağını açıkladı.

TOKİ İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Karabük Eskipazar Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Eskipazar ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Gaziantep Islahiye Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Gaziantep ili Islahiye ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihaklesi 25 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30 gerçekleşecek.

Malatya Darende Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Darende ilçesinde bir süre önce yer tespiti yapılan ve ihale edilmesi beklenen İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım ihalesi yapıldı.

TOKİ Malatya Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında Malatya Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 4 Haziran Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Kemer Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesi Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Yerköy Emniyet Müdürlüğü binası açıldı!

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası Bozdağ ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yozgat Yerköy Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası açıldı!

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde inşaatı tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Yerköy Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen açılış törenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldı..

TOKİ Malatya Darende'de ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binası yaptırıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Darende'de ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binası yaptırıyor. Söz konusu inşaatın ihalesi 4 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

Emniyet Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı!

ADANA il Emniyet Müdürlüğü içişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü 2014/ 111436 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Sungurlu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için arazi tahsis edildi!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası için Ankara-Samsun Yolu Masatlık Mevkiinde bulunan 7 bin 692 metrekare olan arsanın tahsisi yapıldı.

emniyet okullar Haberi

emniyet okullar


Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Doğu ve Güneydoğu’daki binalarını kendi öz kaynakları ile yenileme kararı aldı. Bu kapsamda öncelikli olarak İstanbul, Ankara ve farklı şehirlerdeki değerli araziler, ihale usulüyle satışa çıkarılacak. 


Buradan gelen paralar, hem yeni binaların inşasında kullanılacak hem de bazı emniyet binalarının yenilenmesi sağlanacak. Edinilen bilgilere göre; emniyetin öncelikli olarak İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nun arazisini satışa çıkaracağı belirtiliyor. 


Şehrin en gözde mekanları arasında gösterilen araziye, 500 milyon liranın üzerinde bir rakam teklif edildiği dile getiriliyor. Bu rakama Emniyet’in de sıcak baktığı ifade ediliyor. Ayrıca bu arazinin satışının gerçekleşmesi halinde buradan gelen kaynakla, İstanbul’un Avrupa yakasına 2 bin kişilik modern bir polis meslek yüksekokulu (PMYO) inşa edilecek. 


Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu, Sarıyer’in Gümüşdere köyü...