27 / 04 / 2024

Emperor Propery Consulting Emlak adres

Emperor Propery Consulting Emlak adres

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Peker tarafından kuruldu.

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı, Ivan Sımetovıc ve Valentıno Loforese ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la 6 bin kişi daha 'ultra zengin' oldu!

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden olan Boston Consulting Group'un (BCG) “Küresel Zenginlik 2021” raporu, koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı kalıcı ekonomik yansımalara karşı, özel servetteki yükselişi ortaya koydu. 

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hussıno ve Aza Dabbag ortaklığında kuruldu.

Lübnan Cascada AVM, Türklere emanet!

İş insanları Rıfat Nedim Kabakcı ve Abdulwahid Özkaya, kurdukları ‘VR Consulting’ işbirliğiyle Lübnan’ın en büyük alışveriş ve yaşam alanlarından birinin işletme, yönetim ve kiralama hizmetlerini aldı...

Metis Consulting Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metis Consulting Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Başak Taşdelen Efe tarafından kuruldu.

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Abu-Albar tarafından kuruldu.

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

Global Consulting Mühendislik Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu! 

Global Consulting Mühendislik Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrazak Alnehlavi tarafından kuruldu.

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Laalıoul ve Mohamed Oussama Najı ortaklığıyla kuruldu.

Amerika'dan ev alırken dolandırılmayın!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerika'dan ev almak isteyen yatırımcıları uyardı. İşte Amerika'dan ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Amerikan Emlakçılar Derneği Küresel Elçisi, Lead Consulting Group CEO’su Onur, "Florida’da Tiffany Offices ile Türk girişimcisine Amerika’da iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi...

Emperor Propery Consulting Emlak adres Haberi

Emperor Propery Consulting Emlak adres

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Danyag Niu tarafından kuruldu.

Emperor Propery Consulting Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK-GAYRİMENKUL-İNŞAAT a. Her türlü gayrimenkulü almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,...