06 / 05 / 2024

Empire İstanbul

Empire İstanbul

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde D-100 karayolu üzerinde bulunan Empire İstanbul projesine 21 kat için ruhsat verildi. 3 ay sonra 29 Eylül 2017’de kat sayısı önce 27’ye aynı gün yapılan ikinci başvuruyla 37 kata çıkarıldı. Usulsüzlükler üzerine bina sahibine 17.3 mil

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Empire Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empire Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Keşküş tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta 20 kattan 37 kata yükseltilen izinsiz binaya 17.3 milyon TL ceza!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde D-100 karayolu üzerinde bulunan Empire İstanbul projesine 21 kat için ruhsat verildi. 3 ay sonra 29 Eylül 2017’de kat sayısı önce 27’ye aynı gün yapılan ikinci başvuruyla 37 kata çıkarıldı. Usulsüzlükler üzerine bina sahibine 17.3 mil

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Sultans Empire Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Empire Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Anara Alykulova, Kakov Annamuhamedov ve Ogulnazık Esenova ortaklığında kuruldu. 

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Empire İncek'te 370 bin liradan başlayan fiyatlar!

Mülk Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi tarafından hyayata geçirilen Empire İncek projesi tamamı 1+1 243 adet residence daireden meydana geliyor. 

Empire İncek'te fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor!

41 katlı tek kule şeklinde yükselen Empire İncek, 243 adet residence daireden meydana geliyor. Proje Ankara'nın yeni kalbi İncek’te hayata geçiriliyor.

Empire İstanbul Haberi

Empire İstanbul

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde D-100 karayolu üzerinde bulunan Empire İstanbul projesinde bir dizi usulsüzlük belirlendi.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; 19 Haziran 2017’de dönemin belediye başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından 21 kat yapılması için söz konusu binaya ruhsat verildi. 3 ay sonra 29 Eylül 2017’de kat sayısı önce 27’ye aynı gün yapılan ikinci başvuruyla 37 kata çıkarıldı. 

Edinilen bilgilere göre, ilçe belediyesi yönetimi CHP'ye geçince inşaatla ilgili inceleme başlatıldı. İncelemeler sonucunda söz konusu kat artışı için emsal (imar hakkı) transferi yapılmadığı ortaya çıktı. Emsal transferi yapılmadan kat artışı yapılması sebebiyle de belediyenin milyonlarca TL zarara uğradığı belirlendi. Ayrıca 20 kat olarak ilk ruhsatı verilen binanın kat artışı için yapılan ikinci ve üçüncü başvurusunda mimar, statik, elektrik ve mekanik sorumlularının...