03 / 05 / 2024

Emporia

Emporia

Emporia Şerifali fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Emporia Şerifali Evleri 2 blok halinde toplam 500 adet konuttan meydana geliyor

Emporia: AKS Yapı Şerifali projesinin adı belli oldu! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

AKS Yapı'nın Vural Sitesi'ni yıkarak kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi, Emporia Şerifali'nin 1 kaç ay sonra satışa çıkması planlanıyor. Lansman öncesi metrekare birim fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.

Yapracık Emporia AVM Ağustos 2018'de açılıyor!

Ankara Yapracık'ta inşaatı hızla devam eden Emporia Alışveriş Merkezi, Ağustos 2018'de kapılarını açacak...

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Emporia İstanbul projesi dört blokta toplam 536 daireden meydana geliyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

Emporia İstanbul: Huzurlu bir ev, prestijli bir ofis!

İstanbul’un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen EMPORIA İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor.

Emporia İstanbul'da bayrama özel indirim fırsatı!

AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul Evleri Ümraniye'de inşa ediliyor. Emporia İstanbul'da bayrama özel indirimli ödeme fırsatı sunuluyor.

Emporia İstanbul bayram kampanyası!

AKS Yapı imzası taşıyan Emporia İstanbul bayram kampanyası başlattı. Ümraniye'de yükselen projede daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Emporia İstanbul'dan Ramazan'a özel kampanya!

Emporia İstanbul konut alacaklara Ramazan Bayramı'na özel kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında bayrama kadar yapılacak alımlarda, daireler için istenen yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarındaki peşinat bedellerini, nakit ödeme yerine 4 ve 5 ay vadeli evrakla ödeme imkanı sunuluyor.

Emporia İstanbul yeni bir hayat vaat ediyor!

Yoğun kent hayatının yaşandığı; iş ve ev arasında her gün yeniden başlayan serüvende, insanların adeta saniyelerle yarıştığı İstanbul'da hayat bir kaos içinde sürüp gidiyor.

Ümraniye Emporia İstanbul fiyat!

Ümraniye Emporia İstanbul projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor. Emporia İstanbul projesi Vural Sitesi'nin yerinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor...

AKS Yapı Emporia İstanbul'da 356 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ümraniye’de 12 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Emporia İstanbul projesinde yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor. Projede daireler 356 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Emporia İstanbul Şerifali fiyatlar!

Emporia İstanbul Şerifali projesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Emporia İstanbul'da yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı, Vural Sitesi arazisinde gerçekleştireceği Emporia İstanbul projesinde belediyeden onay bekliyor. İşte Emporia İstanbul güncel fiyatlar...

Emporia Şerifali projesinde satışlar 2 ay sonra başlıyor!

Vural Sitesi'nde yıkımı bitiren AKS Yapı yeni projesi Emporia Şerifali için belediyeden onay bekliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşacak projenin 2 ay sonra satışa çıkması hedefleniyor.

Emporia Haberi

Emporia

Emporia Şerifali fiyatlarından önce projenin detaylarından bahsedelim. Emporia Şerifali projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.


AKS Yapı tarafından inşa edilen Emporia Şerifali projesi yıkım işlemleri tamamlanan Vural Sitesi'nin arazisi üzerinde inşa edilecek.


12 bin metrekare alan üzerine yayılan Emporia Şerifali projesi 2 blok halinde yükseliyor. Emporia Şerifali fiyatları dairenin tipine ve konumuna göre değişiklik gösteriyor.


Şerifali Emporia Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projenin belediye onayladıktan 1 ay sonra lansmana çıkması planlanıyor.


Emporia Konutları toplam 500 adet daireden meydana geliyor. Şerifali Emporia ne zaman teslim sorusuna satışa çıktıktan 2 yıl sonra yanıtı veriliyor.


Emporia Şerifali fiyatları metrekare birim fiyatı bazında lansman önce 4 bin lira, lansman sonrası 4 bin 500 lira olarak belirlendi. Emporia projesi İstanbul...