12 / 05 / 2024

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sozo Gayrimenkul Teknoloji Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Burak İşçi tarafından kuruldu.

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Visera Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visera Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hasan Öztürk tarafından kuruldu. 

Sfm Emlak Teknoloji Danışmanlık Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Sfm Emlak Teknoloji Danışmanlık Reklam Limited Şirketi Şişli'de Efendi Taş tarafından kuruldu.

Comelivego Teknoloji Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Comelivego Teknoloji Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Aşkın Önen tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Gaz Teknoloji Bilişim Mühendislik Arge Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bozkurt ve Ufuk Dişlioğlu ortaklığında kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Evanta Group For Danışmanlık Teknoloji İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evanta Group For Danışmanlık Teknoloji İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Osama R.S.A. tarafından kuruldu.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

İsmega İnşaat Teknoloji Ve Danışmanlık Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsmega İnşaat Teknoloji Ve Danışmanlık Ticaret İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Haberi

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKNOLOJİ; a) Her türlü tekstil ve konfeksiyon sanayisinde kullanılan makine,cihaz,alet,edevat,yedek parça ve aksesuarları ile sarf malzemelerinin teknolojik gelişimlerini tamamlamak veya yeniden teknolojik yapısının geliştirilerek üretimini,alımını,satımını,ithalatını,ihracatını ve pazarlamasını yapmak İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...