03 / 05 / 2024

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat adres

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat adres

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Altunç, Özcan Özhan tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Avcılar'da kuruldu.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Selçuklu Belediyesi'nden üniversite öğrencileri için yurt!

Konya Selçuklu Belediyesi üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için otel konforunda yurt inşa ediyor. 250 oda ve 1000 yatak kapasiteli yurdun kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Elite World, Petersburg’da 2 yeni otel açacak!

Elite World Otelleri grubu yurt dışına açılma kararı aldı. Petersburg’da 2 otel açacak olan grup,Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım hedefliyor.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi için çalışmalara başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Avrasya GYO Edirne'de Otel Yurt AVM Projesi'ne başlıyor!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya GYO Otel-Yurt-AVM projesi hazırlanması için protokol imzaladı.

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

TOKİ Mersin Erdemli'ye 400 kişilik yurt inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 40 ilde inşa edeceği 64 yurttan biri olan Mersin'in Erdemli ilçesindeki 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı çalışmaları başladı. Yurt 5 yıldızlı otel konforunda hizmet yerilecek.

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat adres Haberi

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat adres

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Altunç, Özcan Özhan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şehir içi, yurt içi ve yurt dışı seyahat organizasyonunda bulunmak turlar tertiplemek, turistik otel, motel, öğrenci ve işci yurtları pansiyonlar,dinlenme ve eğlence yerleri, sayfiye yerleri açmak, işletmek, kiralamak bu tesislerin temizlik  ve  yan hizmetlerini yapmak yine büfe kafeterya restaurant gibi bölümlerini işletmek, her türlü otopark, çay  bahçeleri  ve çay ocakları işletmeciliği iş ve işlemlerini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt  içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri...