19 / 05 / 2024

Emrah Alma

Emrah Alma

Aysor İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Alma tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

BCG birleşme ve satın alma raporunu yayınladı!

BCG'nin 2016 yılı Birleşme ve Satın alma raporuna göre; daha çok şirket alım satımı yapan firmalar, bir kez yapanlara göre daha az riskle daha çok kazanma fırsatı yakalıyor.

Merkez Bankası yönetimine Emrah Şener'in getirilmesi planlanıyor!

Merkez Bankası'nda (TCMB) halihazırda boş bulunan iki başkan yardımcılığından birine Özyeğin Üniversitesi'nden Emrah Şener'in getirilmesi planlanıyor.

Esas Holding şirket alma çalışmalarını hızlandırdı!

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

Aras Kargo, Austrian Post'un satın alma opsiyonunu reddetti!

Aras Kargo, Avusturyalı ortakları Austrian Post'un, şirketteki payını yüzde 25'ten yüzde 75'e çıkarmak için sundukları satın alma opsiyonunu reddetti.

Mesleki Yeterlilik Belgesi alma süresi uzatılıyor!

40 meslek dalında getirilen mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu hem istihdamda sıkıntı yaratacağı hem inşaat sezonunun yoğun olarak çalıştığı yaz döneminde sektöre zarar vereceği gerekçesiyle 31 Aralık’a kadar ertelendi.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan ev açıklaması!

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendisine ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.Erdoğan, "Bizzat kendi ağzımla diyorum komik şeyler. Kesinlikle öyle bir şey yok. Görüşmüyoruz ki böyle bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

39. Yapı Fuarı, Afrika'dan gelen satın alma heyetlerini ağırladı!

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

Güven Satın Alma İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Satın Alma İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hilmi Güven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Mirasçılık belgesi geç alma cezası!

Noterden ya da sulh hukuk mahkemesinden alınan mirasçılık belgesi, kimin hangi oranda mirasçı olduğunu gösteriyor. Peki, mirasçılık belgesi geç alma cezası var mı? Mirasçılık belgesi geç alma cezası nedir?

Ömer Tekin: Zaman ev alma zamanıdır!

Emlak sektöründe yaşanan durgunluk fiyat artışlarını frenledi. Karatay Emlak Satış Sorumlusu Ömer Tekin "Zaman ev alma zamanıdır" dedi.

İnşaat ruhsat alma işlemleri nelerdir?

İnşaat ruhsat almak için öncelikle, belediyeye gerekli belgeler ile müracaat edilmesi ve inşaat ruhsat harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsat alma işlemleri nelerdir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Emrah oğluna Belçika'dan 600 euro'ya villa aldı!

Çocuğunun geleceğini düşünen Emrah, kesenin ağnını açtı. Ünlü şarkıcı, 1 yaşına giren oğlu Elsaya'ya doğum günü hediyesi olarak Belçika'nın Gent şehrinde 600 euro'ya villa aldı...

Tapu randevu alma örneği!

Tapu dairesinde yapılacak gayrimenkul alım satım işlemleri için tapu dairesinden randevu alınıyor. Peki, tapu dairesinden randevu nasıl alınır? İşte tapu randevu alma örneği..

Emrah Alma Haberi

Emrah Alma

Aysor İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Alma tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. Aysor İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aysor İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Papatya Residence 2 No:35A...