05 / 05 / 2024

emrah bodrum ev

emrah bodrum ev

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek..

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan indirimli ev satın aldı! 

Sunucu Burcu Esmersoy, ünlü olmanın avantajını kullanarak Bodrum'daki 4 milyon TL'lik daireyi 2 milyon TL'ye aldı. 

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Rita Ora Bodrum’dan ev aldı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rita Ora, Bodrum Yalıkavak’ta  650 bin dolara ev satın aldı.

Mimar çift, Bodrum'da 44 metrekarelik konteyner ev yaptı!

İç mimar Tayfur Girgin ve eşi  Özveri Girgin, Ankara’daki evlerini kapatarak Bodrum’da mandalina bahçesi içerisinde 44 metrekarelik bir konteyner evde yaşamaya başladı.

emrah bodrum ev Haberi

emrah bodrum ev

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek. Gold Film imzalı proje için geçtiğimiz günlerde Bodrum’a gidip ön hazırlıklara başlayan Emrah, yaklaşık bir yıl boyunca çekimlerin Milas’ta yapılacak olması nedeniyle, ailesini de yanına götürmeye karar verdi. Birkaç ay önce dünyaya gelen oğlu Elyasa ve eşi Sibel Erdoğan’ı da yanından ayırmak istemeyen şarkıcının, bu nedenle Bitez’deki yazlığının yanındaki evi satın alıp, şimdiden inşaat çalışmalarını başlattığı öğrenildi. Küçük olan yazlığını büyütüp kışlık hale getirmek için evini tepeden tırnağa tadilata sokan şarkıcının, kendisine önerilen başrol kadın oyuncuları yapımcısıyla karar vereceği ifade...