01 / 05 / 2024

Emrah bodrum malikane

Emrah bodrum malikane

Emlak alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, Bodrum Konacık’ta lüks bir malikâneye sahip oldu.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!

Ünlü şarkıcı Diva Bülent Ersoy, 2 milyon Euro vererek Bodrum’dan malikane satın aldı. Ersoy, 450 metrekare büyüklüğündeki lüks evinin tüm mobilyalarını yurt dışından getirtti...

Bülent Ersoy: Ev değil, malikane aldım!

Bir butikten alışveriş yaparken görüntülenen Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığı yönündeki sorulara "Ev değil malikane" yanıtını verdi.

Emrah Bodrum'a yerleşiyor!

Aşk ve Mavi dizisinden ayrılan Emrah, İstanbul'u terk ediyor. İstanbul’dan uzaklaşan ünlüler kervanına katılan Emrah, Bodrum'a taşınacak.

Bodrum'da geceliği 36 bin 425 liraya kiralık villa!

Dünyanın en pahalı kiralık 8 villası belirlendi. Bodrum'da bulunan bir malikane listede 5. sırada yer aldı. 

Emrah'tan eşine 8 milyon TL'lik villa!

Adı cimrilik esprileriyle anılan şarkıcı Emrah 4 sene önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan'a Bodrum'da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti 

Emrah, Bodrum'da 8 milyon TL’lik malikâne aldı!

Emlak alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, Bodrum Konacık’ta lüks bir malikâneye sahip oldu.

Bodrum Yalıkavak'ta 9.5 milyon TL'ye satılık ev!

Bodrum Yalıkava'ta denize sıfır malikane 9 milyon 500 bin dolara satılıyor. 23 odalı olan evde 19 banyo bulunuyor.

Emrah Bodrum'daki evini aşevine dönüştürecek!

Bodrum-Bitez’deki evinin bahçesine diktiği ağaçlar yüzünden kavga ettiği komşularıyla sorunlarını gideremeyen Emrah, yaşadığı sıkıntıya ilginç bir çözüm buldu.

Emrah Bodrum'da 26 villa satın alacak!

Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı.

Emrah Bodrum'da yaşadığı siteyi satın mı alacak?

Bodrum’daki evinde ailesine komşularının sopa ve bıçakla saldırması üzerine Emrah’ın tüm siteyi satın almaya karar verdiği iddia edildi.

Emrah Bodrum'dan ev aldı!

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek..

Emrah bodrum malikane Haberi

Emrah bodrum malikane

‘Aşk ve Mavi’ dizisinin Ali’si Emrah Erdoğan, gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Bodrum Bitez’deki yazlık villasını satan oyuncu, malikâne satın aldı. 2 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerine kurulu olan lüks malikâne, Konacık’ta yer alıyor. Emlak zengini olduğu konuşulan Erdoğan, artık yaz aylarını ailesiyle burada geçirecek.


Emrah, geçtiğimiz yaz Bitez’deki yazlığında komşularıyla büyük bir kavga yaşamıştı. Ortak bahçe kullanımı nedeniyle çıkan tartışma, güvenlik kameralarına da yansımıştı. Şarkıcının mahkemeye taşınan olayın ardından daha fazla orada yaşamak istemediği için yazlığını sattığı iddia...