29 / 04 / 2024

Emrah Büyükkılıç

Emrah Büyükkılıç

Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Büyükkılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Dumankaya Cadde, Pendik'te kuruldu.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çatı katı daire büyütülürken diğer kat malikleri bedel isteyebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, "Çatı piyesli meskenim var ve bu yerimi büyütmek istiyorum. Belediye izin veriyor ama kat malikleri izin vermiyor. Metrekare başına 2.000 lira istiyorlar. Bu yasal mı?" sorusunu cevapladı.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Emrah Büyükkılıç Haberi

Emrah Büyükkılıç
Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Büyükkılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı ve çatı izolasyonu, izolasyonlu malzeme ile kaplama ve dış cephe izolasyonu yapmak. Her türlü binaların çatı, ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını alım satımını yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,...