06 / 05 / 2024

Emrah Harun Memiş

Emrah Harun Memiş

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Harun Memiş ve Hüseyin Demir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Elinde Türk Lirası olanlar altın mı alalım dolar mı diye sordu! Piyasa Kahini İslam Memiş’ten çok konuşulacak yanıt

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık ekranlara çıkan İslam Memiş, son yayında takipçilerinden gelen, “Elinde Türk Lirası olanlar altın mı yoksa dolar mı almalı” sorusunda dikkat çeken bir yanıt verdi.

Altın ve dolar alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten faiz kararı öncesi tarihi uyarı!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi çok önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş'ten yatırımcılara altın ve gümüş tavsiyesi! Dinlemeyen kaybeder

İsabetli tahminleriyle tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş alım-satımıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, yatırımcılara ipuçları verip altın ve gümüş alım satımıyla ilgili tavsiyede bulundu.

Piyasa Kahini İslam Memiş durdu durdu altın için son rakamı açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği gram altın, ons altın ve gümüş fiyatlarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.

Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez akaryakıt fiyatlarına gelecek büyük zammı açıkladı! Araç sahipleri hazırlıklı olun

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş petrol fiyatlarına büyük bir zammın geleceğini söyleyerek tarih verdi.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş bekleyin diyerek uyardı! Korkan varsa da bunu yapsın...

Altın ve dolar piyasasında yükseliş bu hafta da devam ediyor. Haftaya altın ve dolar yükselişle başlarken Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten alım ve satım seviyeleri ile ilgili açıklama geldi ve yatırımcıları uyardı, korkan bunu yapsın...

Piyasa Kahini İslam Memiş Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için büyük zirveyi açıkladı

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, 23 Haziran’da açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi gram altın ve dolar için tahminlerde bulundu.

İslam Memiş Bitcoin'in göreceği seviyeyi açıkladı!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, Bitcoin'in gidişatına ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş'in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın ve doların düşeceği rakamı açıkladı. Peki altın hangi seviyeye kadar düşecek? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları....

Altın fiyatlarında dikkatler kritik haftada! İslam Memiş: Paket açıklanmazsa yeni seviyeler yakın

İslam Memiş, altın fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Memiş, "2021 Aralık ayında gördüğümüz düşüşler ‘süper bono’ adıyla bilinen yeni ekonomi paketi açıklandığında tekrarlanmayacak. Geri çekilmeler elbette olacaktır ama uzun vadede düşüş masada değil" dedi.

Altın fiyatlarında gözler kritik haftada! İslam Memiş yeni tarihi verdi

FED'in faiz artırımının açıklanmasının ardından altın fiyatlarının ne yöne gideceği merak ediliyor. Yatırım uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki kısa dönemde gram altında 950 TL'nin imkansız olduğunu söyledi.

İslam Memiş dolar bombasını patlattı! Dolar almak ya da satmak isteyenlere son dakika uyarısı! Hemen şimdi bakın!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, paylaştığı son video ile gram altın ve doların geleceği ile ilgili son dakika tahminleri yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Ne dolar ne altın... "Bunu alan kazanır" diyen İslam Memiş bombayı patlattı!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolara yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara dikkat çeken bir öneride bulundu.

Emrah Harun Memiş Haberi

Emrah Harun Memiş

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Harun Memiş ve Hüseyin Demir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu. 


Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...