28 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında dikkatler kritik haftada! İslam Memiş: Paket açıklanmazsa yeni seviyeler yakın

Altın fiyatlarında dikkatler kritik haftada! İslam Memiş: Paket açıklanmazsa yeni seviyeler yakın

İslam Memiş, altın fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Memiş, "2021 Aralık ayında gördüğümüz düşüşler ‘süper bono’ adıyla bilinen yeni ekonomi paketi açıklandığında tekrarlanmayacak. Geri çekilmeler elbette olacaktır ama uzun vadede düşüş masada değil" dedi.



Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta son derece hareketli günler yaşanmıştı. Yatırımcılar altında yeniden bu kadar hareketli bir dönemin olup olmayacağını merak ediyor. Yatırım uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların bu merakını gideren açıklamalarda bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön