30 / 04 / 2024

Emrah küçük gayrimenkullerini birleştirdimi

Emrah küçük gayrimenkullerini birleştirdimi

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet bugünkü köşe yazısında 'Emrah, küçük emlakları birleştirdi' ara başlığına yer veriyor. İşte Esin Övet'in köşe yazısı;

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Gayrimenkullerini satışa çıkaracaklar, noterlerde sistem değişti! Bakın artık nasıl olacak!

Artık isteyenler, ev alım-satım gibi tapu işlemlerini, satış ve devir işlemlerini noter aracılığıyla gerçekleştirebilecekler. Bu işlemler için gereken tapu harcının hesaplanan miktarına ek olarak, belirlenen ek noterlik ücretini de ödemeleri gerekecek. Bu değişiklikle, tapu işlemlerinde yeni bir dön

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Koşunalp tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Aycibin, Ertuğrul Zehir, Kübra Polat ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Emrah küçük gayrimenkullerini birleştirdimi Haberi

Emrah küçük gayrimenkullerini birleştirdimi

Önceki gün HT Magazin’de Bülent İpek imzalı “Emlak zengini” haberini görünce Emrah geldi aklıma. Yıllardır Emrah için “Emlak zengini” haberleri yapılırdı. Söylentilere göre Emrah’ın 200’ün üzerinde tapusu olduğu söylenir, hatta birçok kişi, “Ne 200’ü 300’ü geçiyor” derdi. Geçen gün Emrah’ın avukatı Aydın Kurban ile karşılaştım. Konu döndü dolaştı Emrah’ın gayrimenkullerine geldi. Ben, “Sanırım Emrah’ın yatırımları 300’ü de geçmiştir” deyince Kuban, “İnan öyle bir rakam yok. Yatırımları 5-6’yı geçmez. Zaten küçük emlakları birleştirip tek büyük emlak yaptı Yani o yüzden artık o sayılar yok” dedi. Bu da yeni ve bomba bir haber aslında. Yıllardır konuşulan o küçük emlaklar birleşmiş, dev yatırımlar olmuş. Güzel bir şey bu tabii. Yılların rivayeti 200 emlak küçülmüş. Ne diyelim, Allah daha çok versin.



Habertürk - Esin...