10 / 05 / 2024

Emrah Sarıtaş

Emrah Sarıtaş

Kasap Döner, Anadolu'ya açılma kararı aldı. Kasap Döner Yönetim Kurulu Başkanı Sarıtaş, "2018 sonunda 75 şubeye, 2019 sonunda ise 100 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni dönemde Anadolu'ya yayılacağız" dedi…

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

O ilde konut fiyatları resmen uçtu: Metrekare satış fiyatı 90 bin TL'ye ulaştı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İlhan Emrah Sarıgül, Antalya’nın merkez ilçeleri Döşemealtı, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa'da konut fiyatlarının arttığını açıkladı. İşte detaylar...

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sarıtağ ve Murat Doğruparmak ortaklığında kuruldu.

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Sami Taşkın ve Vahdettin Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Emrah Sarıtaş Haberi

Emrah Sarıtaş

Kurulduğu 2010'dan bu yana istikrarlı büyümesini sürdürerek en bilinen organize döner zinciri haline gelen Kasap Döner, Anadolu'ya açılma kararı aldı. Şirketin halihazırda 58 şubesi bulunuyor. Bu 58 şubenin 45 tanesi İstanbul'da bulunuyor. Geriye kalan şubelerin 4 tanesi KKTC, Irak ve Azerbaycan olmak üzere yurtdışında, 9 tanesi de Konya, Kocaeli, Adana, Van ve İzmir'de bulunuyor. Ekonomist'te yer alan habere göre, bu yıldan itibaren Anadolu'nun her kentinde olmak için harekete geçtiklerini dile getiren Kasap Döner Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, "2018 sonunda 75 şubeye, 2019 sonunda ise 100 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni dönemde Anadolu'ya yayılacağız" diyor. 2017'de toplam cirosu 85 milyon TL olan şirket, 2018'de cirosal bazda yüzde 20 büyümeyi hedefliyor. Anadolu ile birlikte yurt-dışında da büyüyeceklerini anlatan Emrah Sarıtaş, şunları...