20 / 07 / 2024

Emrahınn evleri

Emrahınn evleri

Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı.

Gölbahçe Evleri'nde 120 ay 0.69 faizle kredi imkanı!

Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk kampanyasınn devam ettiği Gölbhaçe Evleri'nde toplam tutarın yüzde 59’luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranı sunuluyor.

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat!

Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent Evleri teslim tarihi!

5 blok şeklinde hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Inn Levent Evleri teslim tarihi olarak 2016 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Şişli İnn Levent Evleri'nde fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İnn Levent Evleri toplam 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

İstanbul Inn Levent Evleri satılık!

Toplam 17 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede toplam 650 bağımsız birim yer alıyor. İstanbul Inn Levent Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

İstanbul Inn Levent Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Evleri fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent Evleri!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent Evleri 200 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Temmuz 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje 21 katlı 5 blok halinde yükseliyor.

İstanbul Inn Levent Evleri ulaşım!

İstanbul Inn Levent Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, Büyükdere Caddesi'ne 200 metre uzaklıkta bulunuyor. Tek bloktan oluşan projede konut fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent Evleri fiyat!

İstanbul'un Şişli ilçesi sınırları içerisinde bulunan projede teslimler 12 ay sonra yapılması planlanıyor.. Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent Evleri fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Emrahınn evleri Haberi

Emrahınn evleri

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, geçen hafta kendisi İstanbul’da olduğu sırada Bodrum Bitez’deki villalarında eşi Sibel Kirer ve ailesine bıçakla ve sopayla saldıran komşularından intikam almaya hazırlanıyor. 

Olaydan hemen sonra Bodrum’a gelerek eşi ve ailesiyle savcılığa ifade veren Emrah, villalarda kiralık oturan komşularıyla yaşadığı problemden kurtulmak için ilginç bir yola başvurdu.  Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Bitez’deki 28 villadan oluşan sitede oturan Emrah, komşularından tamamen kurtulacak. Gayrimenkul zengini olan şarkıcı, aynı sitede oturduğu işadamı arkadaşı Yılmaz Dede’yle harekete geçerek kalan 26 villayı satın almak için düğmeye bastı. Üç gündür İstanbul’da olan Emrah ve Dede, ortalama değeri 250 bin dolar (700 bin lira) villaları almak için gayrimenkul danışmanlarıyla irtibata geçti. Ailesinin bir daha böyle bir olay yaşamaması için yaklaşık 6.5 milyon dolarlık...