06 / 05 / 2024

emre aköz yazıları

emre aköz yazıları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Roma ziyareti sırasında, "Şehrin yüzlerce yıllık ihtişamlı binaları, meydanları, sokakları öyle korunmuş ki ne bir gökdelen, ne de bir AVM var" diye bir tivit atmıştı ya...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

Yeni imar barışı bekleniyor! Kaçak yapılar giderek arttı: İmar affı gelecek mi? 

Yeniden imar affı gelir beklentisiyle son zamanlarda kaçak yapı sayıları yeniden yükselişe geçti. İşte ayrıntılar...

Faturası kabarık gelenlere 1500 TL indirim! Faturada adınız soyadınız yazıyorsa hemen koşun!

Fatura ödemekten sıyrılmak artık oldukça kolay.! Adınız soyadınız faturanızda yazıyorsa 1500 TL'ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Fantom Master Fryer AF 4500 Yağsız Fritöz ne kadar, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Estetik görünümlü Fantom Master Fryer AF 4500 ile yemekler hızlı, az yağlı, sağlıklı ve lezzetli bir ziyafete dönüşür. Sıcak hava akışı ile çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Peki, Fantom sıcak hava fritözü balık pişirir mi? İşte detaylar...

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Sigortasız vatandaşlar üzülmesin! Her ay maaşınız hazır! Sigortasız olanlara maaş bağlanıyor!

Sigortası olmayan vatandaşların üzülmesine gerek yok. Artık her ay maaş alabileceksiniz. İşte detaylar!

Çalışanlar dikkat! Bunu yaparsanız maaşlarınız misliyle geri alınacak! Emeklilik hayali kabusa dönüyor!

Milyonlarca çalışanın hayali emekli olmak. Emekli hayali kuran çalışanların dikkat etmesi gereken şartlar bulunmakta. Bir hata sonucu emeklilik hayaliniz suya düşebilir. Hata yüzünden prim günleri iptal edilebilir hatta dolandırıcılık işin içine girerse sigortanız iptal edilebilir. İşte ayrıntılar.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

emre aköz yazıları Haberi

emre aköz yazıları

Geçenlerde ilginç bir veriye rastladım... 

Hani Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Roma ziyareti sırasında, "Şehrin yüzlerce yıllık ihtişamlı binaları, meydanları, sokakları öyle korunmuş ki ne bir gökdelen, ne de bir AVM var" diye bir tivit atmıştı ya... 

Meğer Roma kentinde de AVM (alışveriş merkezi) varmış ama sadece 5 tane ve tabii ki onlar da tarihi semtlerde değil. 

Cumhurbaşkanı' nm dediği doğru: Eski yapıları çok iyi koruyorlar. 

Orada 500 bin kişiye bir AVM düşüyor. 

Bunu nüfusu 13 milyonu geçen İstanbul'a yansıttığımızda, hadi diyelim 30 AVM olması gerekiyor. Halbuki istanbul'daki AVM sayısı şu sıralar 100 civarında. Daha da artacağı tahmin ediliyor. 

Ayrıca Anadolu'dan gelen haberler de ilginç: İşadamlarının oğulları, "Babamız göçünce fabrikayı satıp AVM yapacağız" diyormuş. (Halbuki Türkiye'nin daha fazla üretime ve ihracata ihtiyacı var.) Büyük kentlerde de aynı...