02 / 05 / 2024

Emre Aksoy kim

Emre Aksoy kim

2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kuran ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmakta olan Emre Aksoy kimdir? İşte Emre Aksoy..

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün emre Aksoy imzasıyla kuruldu.

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

AKS Grup AKS Focus toplantısı 24 Şubat'ta!

Trabzon'lu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi.

Emre Aksoy kimdir?

2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kuran ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmakta olan Emre Aksoy kimdir? İşte Emre Aksoy..

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Emre Aksoy ve Malike Aksoy ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

MRDM Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRDM Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te, Pendik 'te Adem Bayram, Emre Aksoy ortaklığında kuruldu.

Saadet Işıl Aksoy, Apollon Turizm şirketini kurdu!

Oyuncu Saadet Işıl Aksoy turizm sektörüne girdi. Aksoy ve ailesi birlikte kurdukları ‘Apollon’ şirketiyle Kuzey Ege’de ekolojik turizm yatırımına hazırlanıyor

Tebernüş Kireçci'nin, Emlak Kulisi'nde konuğu Emre Maraşlı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Erguvan İnşaat ortaklarından Emre Maraşlı'yı ağırlıyor

Emre Belözoğlu; İzmir'den rezidans, Çeşme'den villa aldı!

Emre Belözoğlu, eşinin memleketi İzmir'i çok sevdi. Geçtiğimiz ay İzmir'den rezidans daire alan futbolcu, şimdi de Çeşme'de 1.5 milyon TL'ye havuzlu villa sahibi oldu

Emre Arolat Architects, Singapur'daki Mimarlık Festivali'nde!

EAA - Emre Arolat Architects, bu yıl ilk kez Singapur’da düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali’nde 6 kategoride birden finalde yer alacak

Belgin Aksoy: Richmond Hotel dışında dört otelimiz daha var!

Hürriyet Gazetesi'nden Demet Cengiz Bilgin, Richmond Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy ile sohbet etti. İşte o yazı!

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy: 9 yaşındaki Berka'yı arıyoruz!

Samsun Canik'te dün gece etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına bazı su baskınlarına sebep oldu ve birçok evin zemin katı sular altında kalırken hayatlarını kaybedenler oldu. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy sel felaketi ile ilgili açıklamalarda bulundu

Emre Aksoy kim Haberi

Emre Aksoy kim

Emre Aksoy kimdir?

Emre Aksoy; 1981 yılında Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğdu. Ticari hayatına 2000 yılında Trabzon’da gıda sektörüyle başlayan Emre Aksoy daha sonra 2004-2007 arası Bodrum’da inşaat sektöründe faaliyet gösterdi. 


2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kurdu ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmaktadır. 


AKS Grup İnşaatın yanı sıra; AKS Yapı Market, Aksoylar Tavukçuluk, Sandal Otel, Hur-ma Yemek Sanayi, Emma Lojistik, Cancan Emlak ve Kebapçım Restoran‘ın da sahibidir. 


2010 yılında Trabzon’da ki iş adamları ile bir araya gelerek Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’ni kurdu ve halen TSGİAD‘ın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. 


Deniz Üssü ve Eğitim Vadisi gibi projeleri TSGİAD ile Trabzon’a kazandırabilmek adına yoğun çaba sarf etti. Bu projeler ile ilgili çalışmaları devam etmektedir. 


Aksoy, evli ve...