05 / 05 / 2024

emre altuğ parfümeri

emre altuğ parfümeri

200 yılında mağazacılığa adım atan şarkıcı Emre Altuğ, Çeşme Alaçatı'da taş ev satın aldı...

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

İşte Çağla Şıkel'in Balmumcu'daki villası!

Manken-Sunucu Çağla Şıkel, çocuklarıyla birlikte Balmumcu'daki 4 katlı villada yaşıyor. Emre Altuğ ile 2008'de evlenip 2015'te boşanan Şıkel'in evini görenler şaşırıyor.

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Emre Altuğ Alaçatı'daki otelini satıyor!

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Konya'da inşaat sektörü güven endeksi Ocak'ta 9 puan geriledi!

Konya'da perakende sektöründe Ocak ayında en iyi performansı akaryakıt istasyonu, eczane, parfümeri, nalbur, züccaciye, kırtasiye sektörleri sergiledi, inşaat sektörü güven endeksi, geçen yılın aynı dönemine göre düştü.

Emre Altuğ, Bay Soko Otel'in ortaklığından ayrıldı!

Alaçatı’da çicekler içerisin’de açılan Bay Soko adlı butik otelin sahipleri ünlü sanatçı Emre Altuğ ile ağabeyi Ahmet Altuğ ortaklığı bitti.

Emre Altuğ Ulus'a taşındı!

Emre Altuğ, tek celsede boşandığı 7 yıllık eşi Çağla Şikel'in karşı sokağına taşındı. Yakışıklı popçu çocuklarının hasretine dayanamadı.

Emre Altuğ evleri ayırdı, Arnavutköy'e taşındı!

Çağla Şıkel-Emre Altuğ evliliği resmen olmasa da fiilen bitti. Tüm eşyalarını toplayan Altuğ, kendisine yeni bir ev tuttu. Sanatçı, Arnavutköy'e yakın bir yerde oturmaya başladı.

Emrullah İşler Cemil Meriç İlçe Halk Kütüphanesi'nin açılışını yaptı!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki Cemil Meriç İlçe Halk Kütüphanesi'nin açılışına katıldı. İşler, belediyelerin son yıllarda kültürel ve sosyal anlamında çok güzel hizmetler sunduğunu ifade etti...

Parfümeri zinciri Alman Douglas, Tekin Acar’a ortak olacak!

Avrupa ve ABD’de bini aşkın mağazaya sahip parfümeri zinciri Alman Douglas’ın, Tekin Acar’a ortak olacağı konuşuluyor. Douglas, Tekin Acar’a 2008’de ortak olan yatırım fonu Turkven’e ait hisselerin yeni sahibi olacak...

emre altuğ parfümeri Haberi

emre altuğ parfümeri
Emre Altuğ, 2000 yılında Etiler'de Altuğ Parfümeri adıyla bir mağaza açmıştı. Altuğ şimdi de Çeşme Alaçatı'da eski bir taş ev satın aldı. Altuğ taş evi 14 odalı bir butik otele...