29 / 04 / 2024

Emre Aydın 2014 haziran konserleri

Emre Aydın 2014 haziran konserleri

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 21 Haziran’da pop müziğin sevilen ismi Emre Aydın’ı ağırlayacak. Tepe Nautilus’un Açık Otoparkı’nda saat 21.00’da gerçekleşecek konser, Emre Aydın severleri bir araya getirecek.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Aydın'daki eski otogar arazisi kaderine terk edildi!

Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı.

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Denizli ve Aydın'da sit alanları değerlendirme projesi başladı!

2014 Yılı Yatırım Programı “Tabiat Varlıkları ve Doğal Sit Alanları Yeniden Değerlendirme Projesi” alt projesi olan “Korunan Alanlarda Biyo-Ekolojik Araştırma Projesi” süreci Denizli ve Aydın'da başladı...

Aydın turizm projelerini genişletiyor!

Aydın'da, 2014 yılında turist sayısı bir önceki yıla göre yüzde 5'lik artışla 5 milyon 500 bine ulaştı. Turizm çeşitliliğini arttırmaya yönelik projeler hayata geçirilerek ziyaretçi sayısının 6 milyona yükseltilmesi hedefleniyor.

Aydın Köşk İlçesi 2015 yılında yatırım planlıyor!

Aydın'ın Köşk ilçesi Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 2014 yılını değerlendirerek, 2015 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kılınç, '' İlçemiz yatırıma doyacak " diye konuştu.

Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı..

Aydın Nazilli'de 2 milyon 905 bin TL'ye satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi'nde yer alan 5.440 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika Nazilli 1. İcra Dairesi tarafından 19 Aralık 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Aydın’ın ihracatı yüzde 5 arttı!

Aydın'da 2014 yılının Ocak-Ağustos döneminin ihracat rakamları açıklandı. Geçen yıl aynı dönemde kentte 447 milyon dolar olarak gerçekleştirilen ihracat değeri, bu yıl yüzde 5'lik artışla 474 milyon dolara ulaştı.

Aydın 4 milyon 500 bin turist ağırladı!

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Aydın'ın en fazla turist gelen ilk 5 kent arasında yer aldığını belirterek, "2014'ün ilk 9 ayında 4 milyon 500 bin turist ağırladık" dedi.

Aydın'ın ihracatı yüzde 6 arttı!

Aydın'ın ağustos ayı ihracat rakamı geçen yılın ağustos ayına göre yaklaşık yüzde 4, 2014 yılı ocak-ağustos dönemi ihracatı ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 arttı

ADÜAŞ Aydın Efeler arsa ihalesi 24 Ekim'de!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından Aydın Efeler'de yer alan 36 bin 844 metrekarelik arsanın ihalesi 24 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

Emre Aydın 2014 haziran konserleri Haberi

Emre Aydın 2014 haziran konserleri

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen konserde Emre Aydın en sevilen şarkılarını seslendirecek. Şarkıcının hayranları konser sırasında Emre Aydın’la tanışma fırsatı da elde edecek. Tepe Nautilus’un instagram adresini takip ederek, ‘#kulistebenolmalıyım’ veya ‘#TepeNautilus’ hashtagleriyle mesaj ya da fotoğraf paylaşan ve kazanan kişiler, kuliste Emre Aydın ile tanışma ve sohbet etme şansı elde edecek.

Tepe Nautilus ziyaretçilerinin 50 TL’lik alışverişlerine bir konser bileti kazanarak, katılabilecekleri Emre Aydın konserine, aynı zamanda Tepe Nautilus’u sosya medya üzerinden takip edenler de yarışmalara katılarak bilet kazanma imkânına sahip olacak. 

Show Radyo’nun medya sponsorluğunda gerçekleşecek Emre Aydın konseri için Show Radyo dinleyicileri de farklı programlarda bilet kazanma şansı elde edecek. Ayrıca 13 Haziran’da “Nihat’la Sivrisinek” programını Tepe Nautilus Açık Otoparkı’nda bulunan Show Radyo canlı yayın aracından gerçekleştirecek...