29 / 04 / 2024

Emre Belözoğlunun çeşmedeki arsası nerede

Emre Belözoğlunun çeşmedeki arsası nerede

İkiz villa yaptırmak için Çeşme Boyalık 'ta aldığı denize sıfır arsasında tarihi eser çıkan ünlü futbolcu Emre Belözoğlu, projeyi değiştirdi, binayı çelik konstrüksiyon üzerine kurdu

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Emre Can ve Ayşe Aslan ortaklığında kuruldu.

Emre Aşık'ın eşi Yağmur Sarnıç'tan ev isyanı!

Eski futbolcu Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Yağmur Sarnıç, parasının olmadığını öne sürerek ev tutamadığını dile getirdi. 

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Arda Turan evine eşya baktı!

Medipol Başakşehir'de top koşturan Ardan Turan geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan'la nikah masasına oturdu. Turan, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile evine eşya baktı...

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Cengiz Ünal Özmen, Mustafa Emre Vural be Tuğçe Beltek ortaklığında Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Emre Belözoğlu’ndan eşine 3.1 milyon TL’lik villa!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'na 3.1 milyon TL'lik villa hediye etti.

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Çakmak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vatandaş konut yerine BES’e yönelecek!

RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetimi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, vatandaş konut yerine BES'e yönelecek açıklamasını yaptı.

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat imar izni için 281 dilekçe verildi!

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat yapılaşma hakkı veren meclis kararı iptal edilmişti. Şimdi de kararın geri getirilmesi için belediyeye 281 dilekçe verildi.

Emre Belözoğlunun çeşmedeki arsası nerede Haberi

Emre Belözoğlunun çeşmedeki arsası nerede


A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Çeşme'de tarihi bir çalıma imza attı. İkiz villa yaptırmak için Çeşme Boyalık mevkiinde satın aldığı denize sıfır arsada tarihi eser kalıntıları çıkınca büyük bir şok yaşayan Belözoğlu, inşaatı sürdürebilmek için ilginç bir yöntem geliştirdi. İnşaatı yapan firmanın mühendisleriyle görüşen Emre Belözoğlu, villaları temel kazmadan çelik kontrüksiyonların üzerine inşa etmeye karar verdi. Projesini bu şekilde değiştiren Belözoğlu, 3. derece arkeolojik SİT alanındaki arazisi üzerinde inşaatına başladı. Çalışmalara bugünlerde inşaat yasağı nedeniyle ara veren Belözoğlu, önümüzdeki günlerde yasak kalkınca inşaatı kaldığı yerden devam ettirecek. Villalar tamamlandığında milyonlarca liralık bir değere sahip olacak.


'Yasalara uygun ruhsat'

Yeni Asır'a inşaatla ilgili açıklamada bulunan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, belediyenin Belözoğlu'nun projesine yasalara uygun olduğu için...