02 / 05 / 2024

Emre Gürçay

Emre Gürçay

Eliyisi Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi, Emre Gürçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan 2015'te Beyoğlu, Tomtom Mahallesi'nde kuruldu.

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Migros'ta 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, domates salçası 830 g 37,90 TL’ye düştü!

Migros’ta bir hafta boyunca dev indirimler müşterileri bekleyecek. Bu doğrultuda, 4 kg çamaşır suyu 69,90 TL’ye, Çaykur 500 g siyah çay 68,90 TL’ye, acı ve tatlı biber salçası 550 g 71,90 TL’ye düştü. İşte 21 Kasım 2123 Migros fiyat listesi...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı! Artçı deprem, telaşa gerek yok!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem olduğunu duyurmasının ardından Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı.

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Bekir Emre Haykır, SPK’da ne iş yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Bekir Emre Haykır, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda hangi görevi yürüttü? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Emre Haykır ile ilgili merak edilen her şey...

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Altın piyasasında dalgalanmaların görüldüğü şu günlerde tahminler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Ons altın üzerindeki baskı devam ederken gözler Merkez Bankalarından gelecek faiz kararlarına çevrildi. Altın fiyatları yükselecek mi?

Demir fiyatlarına görülmemiş zam! 1 ton demirin fiyatı resmen uçtu! 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında bu zamana kadar görülmemiş zam geldi. Demir fiyatları Temmuz ayı ile birlikte adeta uçuşa geçti. 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi

Altın fiyatları bugün raydan çıktı. Altının ons fiyatı 2025 dolara kadar yükseldi. Bu rakam 2022 mart ayından sonra ilk kez görüldü. Altın fiyatları yükselemye devam edecek mi? Gözler cuma gününe çevrildi.

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

Emre Gürçay Haberi

Emre Gürçay
Eliyisi Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi, Emre Gürçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Eliyisi Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1.Her nevi ve sınıfta otel, motel, hotel, apart otel, pansiyon, tatil köyü, kamping, suite işletmeciliği yapmak, bunları inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek. 2.Turistik amaçlı bar, kafeterya, diskotek, gece kulübü, lokanta, plaj ve açık kapalı yüzme havuzu işletmeciliği yapmak, inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek. 3.Turistik amaçlı yat, uçak, gemi, karavan, gibi kara hava ve deniz araçları, liman işletmeciliği, bilet satış acentalığı, mümessilliği yapmak, gereğinde her nevi malzemeleri imal ve inşa etmek, almak, satmak, ikram ve ikmal hizmetleri yapmak. 4.Konusu ile ilgili her nevi kara, hava, deniz araçları ile yolcu ve kargo taşımacılığı yapmak, kiralama...