30 / 04 / 2024

emrullah eruslu yalıtım açıklaamsı

emrullah eruslu yalıtım açıklaamsı

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Eryap AŞ CEO’su Emrullah Eruslu, ısıtma ve soğutmada en pahalı enerji türünün elektrik olduğunu söyledi. Yalıtımsız binaların ise enerji maliyetini artırdığına dikkat çekti...

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

64.Hükümet 2016 Eylem Planı, yalıtım sektörüne atılım yaptırır!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Yapı ve yalıtım sektörü atılım sürecine girecek!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Yangın yalıtımı binaları yangından korur!

Eryap Grup CEO'su Eruslu, binalara yapılan yangın yalıtımında yanmaz, ısı geçisine yüksek direnç gösteren, alevle teması durumunda zehirli gaz çıkarmayan, doğal hammaddeden üretilmiş 'Taş yünü' kullanılması gerektğini söyledi.

Yalıtım faturaları yüzde 50 düşürür!

Kış aylarının yaklaşmasıyla vatandaşta doğalgaz ve elektrik faturası kabusu başladı. XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısı yalıtımının faturaları yüzde 50 azaltacağını belirtti

Emrullah Eruslu: Isı maliyetini düşürmek için yalıtım gerekli!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği önümüzdeki kış ısınma maliyetlerini düşürmek için evlerdeki ısı kaybının büyük bölümünün yalıtımsız binalardan kaynaklandığını ve en önemli koşulun yalıtım olduğunun uyarısını yineledi.

Isınma maliyetlerini düşürmek için yalıtım şart!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, ısınma maliyetlerini düşürmek için en önemli koşulun yalıtım olduğunu açıkladı.

Depreme dayanıklı binalarda su yalıtımı mutlaka yapılmalı!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu depreme dayanıklı binalarda yaşamak için binaların su yalıtımı mutlaka yapılmalı. Aksi takdirde binalar 10 yılda taşıma kapasitesinin yarısını kaybediyor” dedi.

emrullah eruslu yalıtım açıklaamsı Haberi

emrullah eruslu yalıtım açıklaamsı


Antalya'da il genelinde 140 bin binanın yüzde 85'inde yalıtım bulunmamasının elektriğe üç kat fazla para harcanmasına neden olduğu belirtiliyor. 


XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Eryap AŞ CEO’su Emrullah Eruslu, ısıtma ve soğutmada en pahalı enerji türünün elektrik olduğunu söyledi. Yalıtımsız binaların ise enerji maliyetini artırdığına dikkat çeken Eruslu, dernek olarak yaptıkları araştırmaya göre Antalya'da binaların yüzde 85'inin yalıtımsız olduğunu belirtti. Antalyalıların yalıtımsız binalarda ikamet etmeleri nedeniyle enerjiye üç kat fazla bedel ödediğini vurgulayan Eruslu, ''Binaların tümü yalıtımlı olsa Antalya’da ekonomiye yıllık 1 milyar TL’nin üzerinde bir katkı sağlanabilecektir." dedi.


Antalya'da düzenlediği basın toplantısında yalıtım alanındaki gelişmeler hakkında bilgi veren Emrullah Eruslu, yalıtımlı binaların ısıtma ve soğutma masraflarını yarı yarıya azalttığına dikkat çekti. Antalya'daki 140 bin binanın çok azında yalıtım olduğuna...