18 / 05 / 2024

Emrullah Eruslu Yalıtımdan sağlanacak tasarrufla 4 boğaz köprüsü yapılır

Emrullah Eruslu Yalıtımdan sağlanacak tasarrufla 4 boğaz köprüsü yapılır

İZODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu, Türkiye’de 19 milyon binanın yalıtımsız olması nedeniyle yılda 10 milyar dolarlık enerji kaybı yaşandığını belirtti...

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Türkiye'deki binaların yüzde 80'i yalıtımsız!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'de yer alan binaların yüzde 80'inin ısı yalıtımı olmadığını söyleyerek enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda yapılması gereken çalışmaları anlattı. 

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Konutun değerini yalıtım artırıyor!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, bir konuttaki konfor seviyesini ve o evin değerini belirleyen en önemli unsurun doğru bir yalıtımdan geçtiğini söyledi.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Emrullah Eruslu: Enerji tasarrufunda aslan payı yalıtımda!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle enerji verimliliği ve enerji tasarrufuna dikkat çekti. Eruslu, doğru malzemeyle doğru uygulanan ısı yalıtımının enerji tasarrufuna büyük katkısı olduğunu belirtti.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Emrullah Eruslu Yalıtımdan sağlanacak tasarrufla 4 boğaz köprüsü yapılır Haberi

Emrullah Eruslu Yalıtımdan sağlanacak tasarrufla 4 boğaz köprüsü yapılır


İZODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu, Türkiye’de 19 milyon binanın yalıtımsız olması nedeniyle yılda 10 milyar dolarlık enerji kaybı yaşandığını belirterek; “Türkiye’deki binaların tümü doğru yalıtıma sahip olsa, Türkiye ekonomisine yılda 10 milyar dolar katkı sağlayacak. 3. Köprü, kamulaştırma bedelleri ve yapım harcamalarıyla birlikte 4,5 milyar TL’ye mal oluyor. Yalıtıma sağlanacak teşvikle ülke olarak yılda 4 köprü inşa edecek tasarrufa geçebiliriz” dedi.


İZODER Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürüten Eruslu konu hakkında yaptığı açıklamada, Türkiye'de bulunan 19 milyon binanın ancak yüzde 10'unun yalıtımlı olduğunu belirterek, ''Binaların tümü yalıtımlı olsa ekonomiye yılda yaklaşık 10 milyar dolar katkı sağlanacaktır. Yapılarda devlet tarafından teşvik ve indirimlerle desteklenecek yalıtım ile ısıtma ve soğutma için harcanan faturalar en az yarıya düşmekte...