30 / 04 / 2024

Emrullah Turan projeleri

Emrullah Turan projeleri

Emrullah Turanlı “Moda'daki Hilton Oteli de benim. Dubai'de 4 rezidans yapacağım. Ayrıca Kolumbit-Tantalit madenlerini hem çıkarıyorum, hem de pazarlıyorum" dedi.

Millet Bahçesi projeleri dönüm noktası oldu!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde inşası süren projeleri inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Millet Bahçesi projelerinin Türkiye'de şehircilik tarihi ve felsefesi açısından bir dönüm noktası olduğunu kaydetti..

TOKİ projeleri İstanbul'a yeni değerler katacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da inşası süren projeleri yerinde inceleyerek, üretimlerin şehre yeni değerler katacağını belirtti...

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Ergün Turan Rize'deki kentsel dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Ergün Turan, Rize’de yürüttüğü projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turan, Rize'deki kentsel dönüşüm projesinin çok iyi noktada olduğunu söyledi.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projeleri devam eden Kırşehir'i ziyaret etti. TOKİ Başkanı, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’la da görüştü.

TOKİ sadece konut değil, büyük yerleşim projeleri yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Artık TOKİ sadece konut değil, master planlı büyük yerleşim projeleri hayata geçiriyor" şeklinde konuştu.

TOKİ'nin Çorum projeleri konuşuldu!

Çorum Milletvekili ve TBMM idare Amin Salim Uslu Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti Uslu, TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede TOKİ'nin Çorum projeleri de konuşuldu.

Ergün Turan: Uşak'a modern şehirler kurulacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Ergün Turan: Kentlerin geleneklerine uygun şehirler kuracağız!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Ergün Turan:Modern şehirler kurmak istiyoruz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Mehmet Ergün Turan, Konya'da incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin yerel yönetimlerle işbirliği halinde yürüttüğü uygulamaları yerinde incelemek ve gerçekleştirilecek projeleri görüşmek amacıyla Konya’ya gitti...

Emrullah Turan projeleri Haberi

Emrullah Turan projeleri


Ünlü müteahhit işadamı Emrullah Turanlı “Bürokrasi engelleri ve haksız para isteklerinden artık bıktım” dedi. Emrullah Turanlı en son KKTC'de 4 yıl önce 250 milyon Euro yatırımla yap-işlet ihalesini kazandığı havaalanı inşaatında yaşadığı sıkıntıların artık canına tak ettiğini belirterek şöyle konuştu: 

“7 firmanın katıldığı ihalede en iyi teklifi vererek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) havaalanı inşaatını aldım. Ancak, sözleşmede olmadığı halde, Kıbrıs Ulaştırma Bakanlığı tarafından ihale bile açılmadan, yeni kurulan bir firmaya inşaatın denetimini yapması için yetki verildi. Ve bu firma da benden hakkı olmadığı halde 11 milyon 250 bin dolar istedi. Ombudsman'a gidildi.”


HAKSIZ YERE PARA VERMEM


Ombudsman'ın hazırladığı raporda, böyle bir paranın sözleşmede olmadığının belirtildiğini dile getiren Turanlı “Öyle olduğu halde bu para benden hâlâ isteniyor. Ben Allah'tan korkarım. Başkasından hakkım...