27 / 04 / 2024

emrullah turan

emrullah turan

Emrullah Turanlı “Şişli’ye öyle bir proje yapacağız ki, bu binayı söyleyince akla Türkiye, Türkiye denilince akla bizim bina gelecek” dedi...

Mehmet Ergün Turan'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yönelik eleştirilere yanıt vererek, “Bu bina, Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlık eseri. Gelecek nesiller övünç duyacak. Şahsa ait değil, devletin malı” dedi.

Mehmet Ergün Turan Yayladağı'nı ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Yayladağı ilçesine geldi. Yayladağı Belediye Babanı Mehmet Kalkan'ı da ziyaret eden Ergün, toplu konutların yapılacağı araziyi beğendiklerini, gelecek yıl mayısta inşaatların temelinin atılacağım kaydetti.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye'de 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım!

TOKİ Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek!

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Sanayicilerin gayrimenkul sektörlerine olan ilgisi giderek arttığı bir dönemde Türkiye'nin önde gelen inşaatçılarından biri sanayici oldu. TaşYapı Yönetim Kurulu Başkam Emrullah Turanlı, 75 milyon Euro yatır

Arda Turan, Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid'in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve Euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Milli futbolcu, Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Mehmet Turan Söylemez: İstanbul metro ile kazanacak!

10 milyar Euro’luk yatırım yapılması hedeflenen metroların, şehre enerji ve ekonomi anlamında büyük katkılar sağlayacağı bildirildi.İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez konu hakkında konuştu.

Ergün Turan: Semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, çevreden yalıtılmış sitelerin insanları yabancılaştırdığını belirterek "Değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: İnsanların kaynaşacağı şehirleşme hedefliyoruz!

Çevreden yalıtılmış sitelerin, ilişkileri zayıflattığına ve dışımızdaki hayata yabancılaştırdığına dikkat çeken M. Ergün Turan, sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şe

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Ergün Turan: TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiyesi'ne taşıyacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi. TOKİ Ulusal proje yarışması sonuçlandı.

Ergün Turan: TOKİ geleceğin modern şehirlerini inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamaca "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi.

emrullah turan Haberi

emrullah turan

Halen elinde 20 milyar dolarlık iş olan Taş Yapı, 15 yıl önce Şişli’de sa­tın aldığı 100 dönümlük araziye Türkiye’nin en prestijli projesini yapa­cak. Projeyle ilgili DÜNYA Gazetesi’ne konuşan Taş Yapı Yönetim Ku­rulu Başkanı Emrullah Turanlı, Şişli’nin merkezindeki 100 dönümlük arazinin bir kısmını 15 yıl önce, bir kısmını ise 5 yıl önce Bulgar Vakfi’ndan aldıklarını söyledi. Cevahir Otel’in olduğu bölgede Türkiye Hastanesi’nin bitişiğinde olan araziye ya­pılacak proje için dünyaca ünlü mi­marlarla konuştuklarını anlatan Turanlı, “Buraya öyle bir proje yapacağız ki, bu binayı söyleyince akla Türkiye gelecek. Türkiye denilince akla bu bina gelecek” dedi. Turanlı, projenin yatırım tutarının 6-7 milyar dolar ola­cağını açıkladı. Kadıköy’de yaptıkları 44 kadı 4 kuleden oluşan Four Winds residence projesini talep olmasına rağmen projeyi bitirmeden satışa çı­karmayacaklarını...